You are here:

Biletul zilei 8 februarie 2020

Biletul zilei 8 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Trei meciuri alcătuiesc biletul de goluri de sâmbătă, 8 februarie. Este vorba despre Gaz Metan - CFR Cluj, Verona - Juventus şi Marseille - Toulouse, care ne oferă o cotă cumulată de 2.33.

Meciul care ne interesează poate cel mai mult este cel dintre Gaz Metan şi CFR Cluj, din etapa a 24-a a campionatului Ligii I. Duelul are o importanţă capitală în lupta pentru intrarea în playoff, ambele echipe având ca obiectiv să încheie sezonul regulat pe unul dintre primele şase locuri. Din punct de vedere al moralului, clujenii stau mult mai bine, pentru că vin după victoria obţinută faţa celor de la FCSB, scor 1-0. De cealaltă parte, Gaz Metan a pierdut în prima etapă a lui 2020 în faţa Universităţii Craiova şi a pierdut, cel puţin pentru moment, poziţia din playoff. Un alt motiv de optimism pentru clujeni este victoria din meciul tur, cu scorul de 3-0. Vinicius, Boli şi Omrani au marcat atunci pentru echipa lui Dan Petrescu.

Cote şi pronosticuri la pariuri sportive puteţi găsi de fiecare dată pe site-ul telekomsport.ro.

În Franţa, Olympique Marseille primeşte vizita celor de la Toulouse în cadrul etapei a 24-a. Pe locul doi în clasament, echipa lui Andre Villas Boas încearcă să îşi păstreze avansul de şase puncte faţă de principala urmăritoare, Rennes. Despre titlu nu mai poate fi vorba, pentru că diferenţa faţă de PSG este deja de 12 puncte. Sâmbătă, OM are o misiune extrem de accisibilă în faţa lui Toulouse, codaşa primei ligi din Franţa, echipă care în ultimele 14 meciuri a obţinut un singur punct.

Andrei Dumitru vă aduce de fiecare dată cele mai utile informaţii din lumea pariurilor sportive.

Juventus Torino îşi continuă cursa către al nouălea titlu consecutiv în Italia. În ciuda unor rezultante contradictorii în acest sezon, echipa lui Maurizzio Sarri este pe primul loc în clasament, cu trei puncte avans faţă de principala urmăritoare, Inter. Bătrâna Doamnă se laudă cu faptul că a pierdut doar două meciuri în acest sezon, ultimul dintre ele în faţa lui Napoli, scor 1-2, în urmă cu două etape. Acum, Juventus dă piept cu una dintre revelaţiile sezonului din Serie A. Cu opt victorii, şapte remize şi şapte înfrângeri, Verona stă pe poziţia a noua în clasament, la un punct în urma locurilor de cupe europene. Acum, echipa vine după o serie de şapte meciuri fără înfrângere, cu trei victorii şi patru remize obţinute pe parcurs.

Biletul zilei 8 februarie 2020

  • Gaz Metan - CFR Cluj X2 @ 1.22
  • Verona - Juventus 2 @ 1.53
  • Marseille - Toulouse PsF 1 @ 1.25

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare