Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 1 august 2023. Pariuri din Champions League pentru profit

Biletul Zilei AZI 1 august 2023. Pariuri din Champions League pentru profit

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de marţi conţine două meciuri din turul al doilea al preliminariilor Champions League, manşa retur. Panathinaikos a făcut un pas important către turul următor după victoria din partida cu Dnipro-1 din tur, scor 3-1, iar Olimpija Ljubljana şi Ludogorets vor avea un meci extrem de interesant, după 1-1 în Bulgaria.

Biletul Zilei AZI 1 august 2023

Rotiri gratuite la Superbet în luna iulie dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Panathinaikos a luat rolul de echipă favorită în serios şi a câştigat manşa tur contra lui Dnipro-1, scor 3-1, iar acum are de îndeplinit o simplă formalitate pentru a fi calificată în turul al treilea al preliminariilor. Grecii au ratat titlul în sezonul trecut la limită, deşi au condus clasamentul o mare parte din timp. Astfel, au fost nevoiţi să evolueze în preliminariile Champions League încă din turul al doilea, iar adversara, Dnipro-1 vine după un sezon excelent, la finalul căruia a terminat deasupra granzilor de la Dinamo Kiev. Mai mult, oaspeţii s-au luptat de la egal la egal cu Şahtior pentru titlu, iar ultimele etape din campionatul Ucrainei au fost decisive. Probleme Ucrainei afectează şi sportul, inclusiv pe Dnipro-1, şi returul din Grecia anunţă un nou succes al lui Panathinaikos. „Alb-verzii” au şansa să termine dubla cu două victorii, iar cota oferită de bookmakeri, 1.60, poate fi jucată pe un bilet cu mai multe evenimente.

Biletul Zilei AZI 1 august 2023

Andrei Dumitru ţi-a pregătit şi alte ponturi din Liga Campionilor pe site-ul său. Olimpija Ljubljana şi Ludogorets au avut parte de o primă întâlnire oficială aparte, la finalul căreia scorul final a fost 1-1. Dubla rămâne deschisă oricărui deznodământ, deoarece slovenii au ignorat statul de favoriţi al celor de la Ludogorets, iar fotbalul oferit a fost pe măsură. Chiar dacă ambele goluri au fost marcate în prima repriză, nici al doilea act nu a dezamăgit, deoarece a fost intens şi disputat. Acum, putem spune că Olimpija are şanse mai mari la calificare, urmând să aibă de partea sa aportul fanilor. Propunerea de pariu pentru returul dintre formaţia din Ljubljana şi Ludogorets este „Peste 1.5 goluri”, pentru că cele două echipe au şanse egale, iar miza este mare, fiind vorba de cea mai importantă competiţie din lume.        

Biletul Zilei 1 august 2023

Panathinaikos – Dnipro 1 (-1) @ 1.53
Olimpija Ljubljana – Ludogorets – Peste 1.5 @ 1.34
Curs final: 2.05

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare