Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 1 februarie 2023. Două cote care te duc la casierie

Biletul Zilei AZI 1 februarie 2023. Două cote care te duc la casierie

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de marţi conţine două evenimente, unul din Italia şi celălalt din Franţa, iar cotele vor fi pe favoritele acelor partide. AS Roma şi Cremonese se vor duela pentru un loc în semifinalele Coppei Italia, iar Lens şi Nice vor juca una dintre partidele de top ale etapei din Ligue 1.

AS Roma a suferit prima înfrângere din 2023 împotriva lui Napoli, într-o partidă care se ducea spre un egal, însă napoletanii şi-au arătat clasa pe final de meci.

Biletul Zilei AZI 1 februarie 2023

Bonus la înregistrare la Betano disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru. Partida contra lui Cremonese, echipă cu probleme serioase în Serie A, fiind considerată drept una dintre principalele favorite la retrogradare la finalul sezonului, vine într-un moment oportun pentru echipa lui Jose Mourinho, care are nevoie de o victorie de moral. Este cert că AS Roma va încerca să tranşeze partida încă din timpul regulamentar, iar cota pentru victoria gazdelor, de 1.40, este ideală pentru biletul nostru, deoarece AS Roma şi-a arătat supremaţia în faţa echipelor de jumătatea clasamentului. 

Lens – Nice este una dintre partidele de urmărit în cadrul etapei a 21-a din Ligue 1, între două echipe cu pretenţii, dar aflate în părţi diferite ale clasamentului. Gazdele se luptă la titlu, fiind la numai trei puncte de liderul PSG, în timp ce oaspeţii se zbat la jumătatea clasamentului, poziţia a 10-a fiind mult sub aşteptările celor de la Nice. Nice s-a redresat în ultimele trei etape, în care a câştigat şapte puncte din nouă, însă deplasarea la Lens va fi extrem de dificilă, deoarece gazdele şi-au câştigat toate meciurile de acasă din acest sezon de Ligue 1, cifre cu care nici marele PSG nu se poate mândri. Mizăm pe favoriţi şi alegem un pariu firesc,  Pauză sau final 1, pentru o cotă de 1.50.

 

Biletul Zilei 1 februarie 2023
AS Roma – Cremonese – 1 @ 1.40
Lens – Nice – Pauză sau final 1 @ 1.50

Curs final: 2.10

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare