Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 10 august 2023. Viktoria Plzen aduce victoria

Biletul Zilei AZI 10 august 2023. Viktoria Plzen aduce victoria

Pariuri sportive

Comentarii

Preliminariile Europa League şi Conference League oferă o serie de evenimente de top, iar posibilităţile de combinaţii sunt diverse. Biletul Zilei vine cu două pronosticuri interesante pentru duelurile dintre Slavia Praga şi Dnipro-1, respectiv Viktoria Plzen – Gzira United.

Biletul Zilei AZI 10 august 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Superbet pe toată durata lunii August prin site-ul lui Andrei Dumitru. Deschidem biletul cu manşa tur dintre Slavia Praga şi Dnipro-1, o dublă mult mai importantă decât a doua, având în vedere că cele două echipe se vor lupta pentru un loc în play-off-ul Europa League. Slavia Praga a ratat la limită titlul în sezonul trecut, iar locul al doilea i-a asigurat calificarea în turul al treilea al preliminariilor Europa League. Echipa la care a activat în trecut şi Nicuşor Stanciu a început cu dreptul stagiunea curentă, cu trei victorii în primele trei etape de campionat, iar forma dinaintea dublei cu Dnipro-1 este ideală. În schimb, vicecampioana Ucrainei a dezamăgit în dubla cu Panathinaikos din turul al doilea, după ce a fost învinsă cu scorul 5-3 la general. Nivelul fotbalului din Ucraina a scăzut mult după începutul războiului, majoritatea fotbaliştilor de elită plecând în alte campionate. Astfel, acest factor poate fi decisiv împotriva unei echipe de valoarea Slaviei Praga. Gazdele au arătat foarte bine în meciurile de campionat, reuşind să înscrie un minimum de 2 goluri pe meci jucat. Dnipro a marcat în fiecare manşă cu Panathinaikos, iar un gol marcat în Cehia este foarte probabil. Propunerea de pariu este „Peste 2.5 goluri”, care vine alături de cota 1.65, destul de bună pentru un meci între două echipe ofensive.

Biletul Zilei AZI 10 august 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu alte pronosticuri pe site-ul său. Viktoria Plzen şi Gzira United îşi vor disputa un loc în play-off-ul Europa Conference League. Plzen a trecut în turul precedent de Drita, formaţie din Kosovo, cu scorul 2-1 la general, după 0-0 în manşa tur şi 1-2 în Kosovo. Gzira este una dintre surprizele preliminariilor, reuşind să treacă de tururile precedente, unde a avut de înfruntat echipe mult mai bine cotate. În primul tur preliminar, Gzira a trecut de Glentoran, grupare din Irlanda de Nord, după 2-2 în tur şi 1-1 la retur, fiind nevoie de executarea loviturilor de departajare. Turul precedent a fost mult mai liniştit pentru maltezi, care au trecut fără prelungiri de Dudelange, scor 3-2 la general. Plzen trebuie să se impună încă din meciul tur, pentru a evita emoţiile din dubla cu Drita, dar şi pentru a nu oferi prea multe şanse celor de la Griza. Aşadar, mergem pe mâna cehilor şi pariem „Handicap asiatic Viktoria Plzen -1.5”, un pariu cu o cotă de doar 1.39, deşi vorbim de o diferenţă de minimum două goluri pentru a fi câştigător, ceea ce arată încă o dată şansele mari de victorie ale Viktoriei Plzen.   

Biletul Zilei 10 august 2023

Slavia Praga – Dnipro 1&Peste 2,5 @ 1.65
Viktoria Plzen – Gzira United 1 (-1) @ 1.39   
Curs final: 2.29

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare