Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 10 ianuarie 2023. Bilet de neratat din EFL Cup

Biletul Zilei AZI 10 ianuarie 2023. Bilet de neratat din EFL Cup

Pariuri sportive

Comentarii

Cupa Ligii Angliei continuă cu faza sferturilor de finală, în care vom avea partide tari, în mare parte între echipe din Premier League, dar şi o surpriză pe măsură. Newcastle – Leicester se vor întâlni pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, iar Manchester United şi Charlton oferă celălalt meci al zilei.

Newcastle şi Leicester se vor duela din nou, după ce partida din campionat, mult mai importantă, a fost câştigată de gazdele de diseară, scor 0-3, „vulpile” nereuşind să pună mari probleme echipei pregătite de Eddie Howe. Ultimul meci al celor de la Newcastle a arătat că titularii de drept atunci când lipsesc lasă un gol important, iar eşecul din Cupa Angliei, cu modesta Sheffield Wednesday, scor 2-1, a demonstrat că banca lui Newcastle nu este atât de bună precum prima echipă.

Biletul Zilei AZI 10 ianuarie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Betano disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. În schimb, Leicester a reuşit să treacă la limită de Gillimgham FC în cupă, scor 0-1, iar acum va avea o deplasare mult mai grea. În Cupa Ligii Newcastle a trecut de Crystal Palace după penalty-uri şi de Bournemouth (1-0), iar Leicester a avut adversare din ligile inferioare, Newport (League Two), de care a trecut cu 3-0 şi de MK Dons (League One), tot cu 3-0. Newcastle este favorită diseară, iar pronosticul pe victoria gazdelor în timp regulamentar ne aduce o cotă de 1.65, care merită adăugată pe bilet.   

Manchester United şi Charlton se întâlnesc pentru prima oară din 2007, iar prezentul le aduce pe cele două formaţii în ipostaze total diferite. Gazdele au cea mai bună formă a sezonului, victoria cu Everton din FA Cup fiind cea de a şaptea consecutivă, în timp ce oaspeţii se află la jumătatea clasamentului din League One. Charlton a reuşit să ajungă în această fază a Cupei Ligii Angliei după ce au învins-o pe Brighton în turul anterior, la penalty-uri, fără goluri marcate la finalul celor 120 de minute. United este mare favorită, iar o victorie la scor nu ar surprinde pe nimeni, aşa că vom paria 1 & Peste 2.5 goluri, pariu cu o cotă de 1.39.        

Biletul Zilei 10 ianuarie 2023

Newcastle – Leicester – 1 @ 1.65
Manchester United – Charlton – 1 & Peste 2.5 goluri @ 1.39

Curs final: 2.29

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare