Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 10 martie 2023. Favoritele aduc câştigul

Biletul Zilei AZI 10 martie 2023. Favoritele aduc câştigul

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de vineri, 10 martie, conţine două partide în care vom paria pe victoriile favoritelor. Universitatea Craiova şi UTA Arad oferă una din confruntările care deschide runda a 30-a din sezonul regulat din Superliga. FC Porto şi Estoril se anunţă unul din meciurile în care o echipă are mari şanse la victorie, mai exact gazdele.

Începem cu partida dintre Universitatea Craiova şi UTA Arad, care anunţă un meci extrem de interesant pe final de sezon regulat. Universitatea a câştigat trei puncte imense în deplasarea de la Petrolul, meci încheiat 0-1, prima victorie după patru jocuri pe terenuri străine fără succes. În plus, un alt argument pentru care putem numi victoria oltenilor de la Ploieşti drept una „imensă” este pentru că celelalte echipe din top 5 s-au încurcat. Victoria obţinută de elevii lui Eugen Neagoe a adus-o pe Universitatea la 51 de puncte, la o distanţă de un punct de Rapid şi la doar două puncte de FCSB. Practic, înjumătăţirea punctelor ar aduce-o pe gruparea gazdă extrem de aproape de primul loc.

Biletul Zilei AZI 10 martie 2023

Rotiri Gratuite la Superbet dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru pe toată durata lunii martie. UTA a  câştigat, la rândul ei, trei puncte care contează enorm de mult în configuraţia din Superliga, tocmai dintr-un meci din care nu se preconiza foarte mult. Arădenii au învins-o pe FCSB pe teren propriu, scor 3-1, iar succesul reprezintă urcarea pe locul 14, la doar patru puncte de primul loc deasupra liniei retrogradării. „Alb-roşii” vor avea o deplasare extrem de dificilă pe Ion Oblemenco, mai ales că oltenii au pierdut doar două meciuri pe teren propriu până acum în campionat. Mai mult, Craiova a câştigat în ultimele patru jocuri din Superliga acasă, iar o victorie este foarte probabil astăzi. Cota pentru victoria gazdelor este foarte bună, 1.70, şi merită jucată cu încredere.  

Porto o primeşte pe Estoril în cadrul etapei a 24-a din Liga Portugal, iar un nou succes pentru gruparea gazdă este esenţial în cursa de urmărire a liderului Benfica. Porto deja a călcat strâmb în lupta pentru titlu, reuşind o contraperformanţă pe teren propriu cu Gil Vicente (1-2), rezultat care a adus-o pe echipa de pe Estádio do Dragão la 8 puncte de lider. Totuşi, Porto n-a mai produs o surpriză negativă şi în deplasarea de la Chaves, unde s-a impus cu 1-3. Estoril vine la Porto cu moralul la pământ. Oaspeţii se află pe locul 15, primul deasupra liniei retrogradării, cu 22 de puncte acumulate şi patru înfrângeri consecutive în campionat. Vizita din această etapă nu anunţă o revenire de formă, ci un nou eşec, deoarece Porto nu mai poate risca un rezultat de egalitate sau un eşec, precum cel din tur. Jucăm pe victoria gazdelor, care au o cotă conformă cu realitatea, 1.23, diferenţa de valoarea fiind imensă.

Biletul Zilei 10 martie 2023

Universitatea Craiova – UTA Arad – 1 @ 1.70
Porto – Estoril – 1 @ 1.23  

Curs final: 2.09

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare