Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 12 august 2023. Miza pe Brighton

Biletul Zilei AZI 12 august 2023. Miza pe Brighton

Pariuri sportive

Comentarii

Din moment ce toate campionatele din Europa au luat start, oferta este extrem de variată şi ofertantă. Biletul Zilei de sâmbătă este compus din meciurile Brighton – Luton, respectiv Royale Union SG – Leuven.

Biletul Zilei AZI 12 august 2023

Rotiri gratuite la Superbet dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru în luna August. Brighton începe noul sezon pe teren propriu, iar adversara nu va fi deloc una comodă, deşi este nou-promovată. Luton se va deplasa pe Amex Stadium cu gândul la un debut de vis în Premier League, mai ales că Brighton a cedat câteva nume importante, precum Alexis Mac Allister sau Robert Sanchez, dar şi tânărul star, Moises Caicedo, este aproape de un transfer la Chelsea, aşa că este puţin probabil să îl vedem în primul 11 sau pe foaia de joc în meciul din prima etapă. Totuşi, pescăruşii au reuşit să aducă câteva nume importante în echipă, precum James Milner sau Joao Pedro, plus alte nume interesante, care vor da totul să suplinească plecările sus-menţionate. Luton Town se va bucura de primul sezon în elita fotbalului britanic după mai bine de 30 de ani, ultima prezenţă în League One (denumirea Premier League până la sezonul 1992/1993), fiind în stagiunea 1991/1992. În ciuda unor nume cu greutate plecate din echipa gazdelor antrenate de Roberto De Zerbi, acestea rămân mari favorite în jocul cu Luton. Vom paria pe o victorie din partea lui Brighton, dar şi să se marcheze cel puţin două goluri în meci. Astfel, pariul „1 & Peste 1.5 goluri”, primul pronostic de pe Biletul Zilei, are cota 1.50.

Biletul Zilei AZI 12 august 2023

Vezi ce alte ponturi pariuri recomandă Andrei Dumitru pe site-ul său. Continuăm cu duelul dintre Royale Union SG şi Leuven, o confruntare din cadrul etapei a 3-a din Juliper Pro League. Gazdele nu au surprins deloc prin victoriile din cele două meciuri de până acum, cu Anderlecht, acasă, scor 2-0, dar şi în deplasarea de la Standard Liege, scor 0-1, şi este una dintre cele trei echipe ce au un start perfect de sezon în Belgia. Leuven, în schimb, deşi s-a duelat cu Charleroi şi nou-promovata RWD Molenbeek, a reuşit să obţină numai un punct din cele două jocuri, fiind învinsă în ultima etapă de ultima formaţie menţionată, scor 1-2, şi remizând cu Charleroi, acasă, scor 1-1. Câştigând ambele meciuri în sezonul regulat anterior, Royale Union porneşte cu prima şansă şi astăzi, iar pariul ales este pentru un nou succes al gazdelor, care ar acumula 9 puncte în fruntea clasamentului belgian.

Biletul Zilei 12 august 2023

Brighton – Luton – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.50
Royale Union SG – Leuven – 1 @ 1.47      
Curs final: 2.20

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare