Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 12 februarie 2023. Dubla zilei cu goluri multe

Biletul Zilei AZI 12 februarie 2023. Dubla zilei cu goluri multe

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de duminică vine din Superliga Elveţiei şi Eredivisie, cu două meciuri interesante, ce se anunţă cu multe goluri. Young Boys şi St. Gallen oferă derby-ul etapei a 20-a din Elveţia, între primele două clasate. Ajax o va găzdui pe Waalwijk, într-o partidă în care cele trei puncte primează pentru gazde, care vor să continue seria victoriilor.

Young Boys poate obţine un succes mare diseară, contra uneia dintre rivalele la titlu, St. Gallen. Dacă analizăm clasamentul din Elveţia înainte de jocul direct dintre primele două clasate, se poate observa avansul imens pe care gazdele îl au faţă de urmăritoare. Young Boys a strâns 42 de puncte şi St. Gallen doar 28. Practic, clasamentul se rupe între primul loc şi celelalte poziţii, deoarece distanţa de 14 puncte dintre Young Boys şi St. Gallen nu a mai fost de ceva timp în Elveţia.

Biletul Zilei AZI 12 februarie 2023

Bonus fără depunere la Betano prin site-ul lui Andrei Dumitru. Declinul campioanei Zurich, cât şi al celorlalte forţe (FC Basel sau Grasshoppers) au oferit posibilitatea celor de la Young Boys să facă instrucţie în prima parte a sezonului. Meciurile directe dintre Young Boys şi St. Gallen au oferit spectacol, au fost competitive şi cu multe goluri. Primele două meciuri s-au împărţit victoriile, iar ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj. St. Gallen, pentru a se putea distanţa de urmăritoarele sale şi pentru a mai diminua avansul lui Young Boys trebuie să câştige astăzi. Vom juca pariul Ambele echipe marchează, care are o cotă de 1.57, extrem de bună înaintea unei confruntări care are un istoric atât de bogat în goluri marcate.     

Ajax nu mai are parte de aceleaşi performanţe ca în sezoanele anterioare, lucru care se poate observa atât în clasamentul din Eredivisie, cât şi în competiţiile europene, unde „lăncierii” nu au strălucit. Ajax se află pe locul trei în Olanda, cu 40 de puncte strânse după 20 de etape jucate, iar ultimele partide au arătat o creştere de formă pentru cea mai titrată echipă din Ţările de Jos. Waalwijk vine în deplasarea de la Amsterdam cu speranţa că va obţine un rezultat bun, ultimele etape fiind foarte bune pentru gruparea de pe locul nouă, care a strâns opt puncte din cele 15 puse în joc (V2, E2, Î1). Ajax a câştigat partida tur la scor, 1-4, iar ultimele trei partide, inclusiv meciul contra lui Twente din Cupa Olandei, au demonstrat că evoluţiile gazdelor sunt în creştere. Mizăm pe pariul Handicap Ajax -1, după ce Ajax a câştigat în ultimele două meciuri de campionat la o diferenţă de cel puţin trei goluri.

 

Biletul Zilei 12 februarie 2023
Ajax – Waalwijk – Handicap Ajax -1 @ 1.44
Young Boys Berna – FC St. Gallen – Ambele echipe marchează @ 1.57

Curs final: 2.26

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare