Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 12 ianuarie 2023. Pariem pe Coppa Italia

Biletul Zilei AZI 12 ianuarie 2023. Pariem pe Coppa Italia

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de azi vine cu două partide interesante din cadrul optimilor Cupei Italiei. Fiorentina – Sampdoria, respectiv AS Roma – Genoa sunt cele două meciuri propuse pentru încă un bilet de succes.

Fiorentina şi Sampdoria, ambele echipe din prima divizie a Italiei, dar cu obiective diferite pentru jumătatea de sezon rămasă. Formaţia „viola” este prinsă în cursa pentru cupele europene în Serie A, şi în prezent ocupă locul nouă, are 23 de puncte strânse în 17 etape şi se află la opt puncte de ultimul loc de cupe europene.

Biletul Zilei AZI 12 ianuarie 2023

Rotiri gratuite şi bonusuri fără depunere puteţi găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Sampdoria a urcat acum două etape de pe ultimul loc, şi viitoarele partide sunt decisive în lupta pentru evitarea retrogradării. Sampdoria a reuşit să treacă cu greu de Ascoli în turul anterior, după executarea loviturilor de departajare, iar deplasarea de la Fiorentina nu vine într-un context favorabil pentru gruparea din Genova. Deoarece foarte multe echipe au şanse la locurile de cupe europene în campionat, Cupa Italiei poate fi o variantă pentru Fiorentina, iar calificarea în sferturi într-un meci cu Sampdoria, care nu pare a fi interesată de această competiţie, se anunţă uşor. Vom paria pe victoria gazdelor în timp regulamentar şi obţinem o cotă de 1.50.

AS Roma – Genoa, o altă partidă care are o favorită mare la calificarea în sferturi, anume formaţia gazdă. La fel ca în cazul Fiorentinei, Roma dă dovadă de inconstanţă şi campionatul este o cursă mult prea lungă aşa încât echipa „giallorossi” să reuşească să ţină pasul cu formaţii ce au loturi mult mai valoroase. Genoa este implicată în lupta pentru promovarea în Serie A, după ce anul trecut a retrogradat, iar Cupa Italiei nu reprezintă obiectivul principal pentru acest sezon. Coppa Italia reprezintă o oportunitate pentru Mourinho, oportunitatea de a câştiga al doilea trofeu cu AS Roma în doi ani de când conduce gruparea de pe Olimpico. Mizăm pe victoria Romei, pentru o cotă de 1.47, care ne va întregi biletul.          

Biletul Zilei 12 ianuarie 2023

Fiorentina – Sampdoria – 1 @ 1.50
AS Roma – Genoa – 1 @ 1.47

Curs final: 2.20

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare