Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 13 februarie 2023. Pronosticurile care-ţi aduc profitul

Biletul Zilei AZI 13 februarie 2023. Pronosticurile care-ţi aduc profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de luni este unul ideal, cu evenimente din Serie A şi Superliga. Sampdoria şi Inter închid etapa a 22-a din campionatul italian, iar Sepsi – Chindia este meciul echipelor aflate în cursă pentru un loc de play-off în România.

Inter merge în deplasare la Genoa pentru a se duela cu suferinda Sampdoria, aflată într-o situaţie aproape disperată. Gazdele, odinioară o formaţie de temut în Serie A, se confruntă cu probleme serioase în acest sezon. În 21 de etape disputate, Sampdoria a acumulat doar 10 puncte şi a câştigat doar două meciuri, cifre care o aduc pe penultimul loc, la nouă puncte de primul loc deasupra liniei retrogradării. Inter vine pe Luigi Feraris în calitate de echipă de pe locul secund şi mare favorită la adjudecarea victoriei.

Biletul Zilei AZI 13 februarie 2023

Bonus la înregistrare la Maxbet pentru vizitatorii site-ului Andrei Dumitru. Pentru oaspeţi reprezintă o oportunitate de a lega rezultatele bune, deoarece au două victorii de la ultimul eşec din campionat, dar şi pentru a-şi îmbunătăţii cifrele din deplasările acestei stagiuni de Serie A. Inter a strâns 16 puncte în 10 deplasări (V5, E1, Î4), iar fiecare victorie obţinută este cu speranţa de a se apropia de Napoli, care are un avans imens de 13 puncte. Mergem pe mâna Interului, care are o cotă de 1.44 pentru victorie, iar şansele ca cele trei puncte să meargă la Milano la finalul partidei sunt extrem de mari, deoarece Sampdoria nu a reuşit să câştige vreun meci pe teren propriu în acest sezon.

Sepsi încă nu a câştigat vreun meci după revenirea din vacanţa de iarnă, iar acest lucru se vede în clasament. Covăsnenii au locul de play-off pus în pericol, după rezultatele foarte bune ale rivalelor sale. Distanţa de trei puncte faţă de U Craiova 1948 şi FC Botoşani este destul de mică, iar în deplasare la Sfântu Gheorghe vine Chindia Târgovişte, care nu a pierdut în 2023. Chindia a câştigat puncte importante în partidele cu Petrolul Ploieşti (1-2) şi cu UTA Arad (2-1), împotriva unor echipe cu care se va lupta pentru evitarea retrogradării în play-out. Sepsi este favorită la câştigarea acestei partide, care ar fi prima acasă în 2023. Sepsi s-a impus în ultimele trei partide cu Chindia, iar toate au avut cel puţin două goluri marcate. Pariem Peste 1.5 goluri, deoarece se vor întâlni două echipe care aleg un joc deschis, atât Sepsi, care una dintre ofensivele de top din Superliga, cu 36 de goluri marcate, cât şi Chindia, care a adoptat un stil de joc mult mai ofensiv odată cu venirea lui Toni Petrea.

 

Biletul Zilei 13 februarie 2023
Sampdoria – Inter – 2 @ 1.44
Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgovişte – Peste 1.5 goluri @ 1.42

Curs final: 2.04

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare