Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 13 ianuarie 2023. Pariază pe meciuri din Premier League şi La Liga

Biletul Zilei AZI 13 ianuarie 2023. Pariază pe meciuri din Premier League şi La Liga

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de vineri conţine două partide, una din Premier League, de unde am ales singurul meci propus astăzi, cel dintre Aston Villa şi Leeds United, un meci important între două formaţii de la jumătatea clasamentului. Din La Liga venim cu partida Celta Vigo – Villarreal, ambele neînvinse în campionat de la revenirea din decembrie.

Aston Villa – Leeds United este un meci interesant atât în privinţa luptei pentru evitarea retrogradării în Premier League, cât şi ca spectacolul pe care urmează să ni-l ofere acest duel. Aston Villa a reuşit, graţie ultimelor evoluţii bune din campionat, să iasă din zona roşie a clasamentului, iar acum se află pe locul 11, cu 22 de puncte strânse în 18 jocuri. Rezultatele din ultimele şapte etape de Premier League au propulsat-o pe Aston Villa din zona retrogradării, o perioadă în care a câştigat 13 puncte şi a pierdut doar opt din cele 21 puse în joc.

Biletul Zilei AZI 13 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere la Betano pot fi descoperite zilnic pe site-ul lui Andrei Dumitru. Leeds vine în vizită pe Villa Park în căutarea primei victorii în campionat după patru etape în care nu a jucat mare lucru. Nici adversarele oaspeţilor nu au fost din categoria celor mai uşoare, Tottenham (4-3), Manchester City (1-3), Newcastle (0-0) şi West Ham (2-2), toate echipe cu loturi net superioare lui Leeds. Caracteristica definitorie a jocului oaspeţilor în acest sezon de Premier League este că marchează, dar şi încasează goluri, indiferent de adversar sau de meci. Partida tur s-a încheiat cu o remiză albă, însă pentru confruntarea de diseară am ales un pariu pe goluri, Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri, un pronostic ce are o cotă de 1.45 şi care are şanse mari de reuşită, pentru că ultimele meciuri ale ambelor echipe s-au marcat goluri.

Celta Vigo – Villarreal este meciul ale din La Liga pentru biletul nostru. Celta Vigo a obţinut o victorie mare în deplasarea de la Elche, scor 0-1, şi a ieşit din zona retrogradării, ajungând la trei etape fără eşec. La rândul său, Villarreal a produs una dintre surprizele etapei prin victoria cu Real Madrid, scor 2-1, iar seria de victorii consecutive în campionat ale „submarinului galben” s-a prelungit la trei meciuri. Celtei îi va fi greu să obţină ceva din acest meci, mai ales că nu a mai câştigat de patru jocuri pe teren propriu, iar moralul oaspeţilor este la cote înalte. Alegem pariul realist, X2, care are o cotă de 1.45 şi merită jucat cu încredere.          

Biletul Zilei 13 ianuarie 2023

Aston Villa – Leeds United – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.45
Celta Vigo – Villarreal – X2 @ 1.45

Curs final: 2.10

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare