Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 14 august 2023. Granzii Europei îţi aduc banii

Biletul Zilei AZI 14 august 2023. Granzii Europei îţi aduc banii

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de luni, 14 august, vine cu o dublă inedită, din Anglia şi Spania. Manchester United va începe noul sezon de Premier League pe teren propriu, în compania celor de la Wolves. Celălalt meci de pe bilet este Atletico Madrid – Granada, o altă confruntare la îndemâna formaţiei gazdă.

Biletul Zilei AZI 14 august 2023

Rotiri gratis la Superbet dacă eşti pasionat de casino şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester United începe cu un meci relativ uşor noua stagiune, în faţa propriilor fani, împotriva lui Wolves, echipă cu mari probleme în privinţa retrogradării până aproape de finalul sezonului trecut. Primul an din mandatul lui Erik ten Hag a adus şi un trofeu pentru gazde, Cupa Ligii Angliei, dar şi o calificare în grupele Ligii Campionilor, ceea ce arată că United a evoluat mult sub comanda managerului olandez. Diavolii se pot lăuda şi cu trei transferuri de răsunet în această vară: Mason Mount, Andre Onana şi Rasmus Hojlund, aduşi pe poziţii cheie în lotul gazdelor, iar impactul trebuie să fie imediat.

Wolverhampton a rămas fără antrenor înainte de startul sezonului, Julen Lopetegui plecând de la clubul oaspete din cauza campaniei de transferuri extrem de slabe. În ciuda rezultatelor miraculoase obţinute de spaniol în sezonul trecut, care a redresat din mers echipa de pe Molineux, transferurile realizate pentru îmbunătăţirea lotului nu sunt pe măsura adversarelor din Premier League. Manchester United s-a impus în ambele partide din sezonul trecut contra lui Wolves, iar obiectivul pentru acest meci este, din nou, victoria. Pariem „1 & Peste 1.5 goluri”, un pronostic în favoarea gazdelor, care vor dori să pornească cu un succes în noul sezon de Premier League, un succes important, pentru că vorbim de o partidă în faţa propriilor suporteri.

Biletul Zilei AZI 14 august 2023

Andrei Dumitru îţi propune o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Atletico Madrid tocmai ce a terminat un sezon fără mari realizări, unul dintre cele mai slabe sub comanda lui Diego Simeone, iar speculaţiile în privinţa plecării antrenorului argentinian au crescut, însă postul acestuia a fost confirmat de conducerea clubului din Madrid. Formaţia gazdă a terminat pe locul al treilea în La Liga, iar celelalte competiţii au fost părăsite rapid, Atletico pierzând încă din sferturile de finală în Cupa Spaniei, iar în Liga Campionilor a fost eliminată încă din faza grupelor. Granada a câştigat titlul în La Liga 2, iar revenirea în primul eşalon se anunţă dificilă, ca de fiecare dată, aşa că mobilizarea trebuie să fie cât mai mare, deoarece fiecare punct obţinut va conta în lupta pentru evitarea retrogradării. Atletico are de oferit rezultate fanilor, pentru că cele din stagiunea precedentă nu au fost în egală măsură cu cele din sezoanele anterioare, iar o victorie cu Granada este de bun augur. Pariem „1 & Peste 1.5 goluri”, în speranţa că vom avea un meci cu multe goluri şi Atletico învingătoare la finalul jocului cu Granada.

Biletul Zilei 14 august 2023

Manchester United – Wolves – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.47
Atletico Madrid – Granada – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.50        
Curs final: 2.20

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare