Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 14 ianuarie 2023. Meciuri cu miză în Serie A şi Championship

Biletul Zilei AZI 14 ianuarie 2023. Meciuri cu miză în Serie A şi Championship

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de sâmbătă conţine două evenimente din Serie A şi Championship. AC Milan merge în deplasare la Lecce, într-o partidă ce se anunţă dificilă, iar Burnley primeşte vizita celor de la Coventry, cu scopul de a obţine cea de-a zecea victorie pe teren propriu în acest sezon de Championship.

Lecce a ajuns la cel de-al cincilea meci consecutiv fără eşec în Serie A după remiza albă din deplasarea de la Spezia. Seria de invincibilitate a propulsat-o pe formaţia gazdă de azi până pe locul 11, cu 19 puncte strânse în 17 jocuri, iar confruntarea cu campioana en-titre o găseşte într-o formă foarte bună. AC Milan a ratat cele trei puncte în meciul cu AS Roma, încheiat 2-2, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 87! Două puncte extrem de importante a pierdut diavolul milanez, care putea să rămână pe locul doi, cu un avans de două puncte faţă de Juventus.

Biletul Zilei AZI 14 ianuarie 2023

Bonusuri fără depunere pot fi descoperite dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. În prezent, AC Milan e pe trei, la egalitate de puncte cu Juventus, care are un golaveraj superior. Lecce a obţinut primele două victorii pe teren propriu în această serie menţionată, cu Atalanta şi Lazio, scorul fiind identic, 2-1, iar o nouă surpriză contra Milanului nu ar surprinde. Însă AC Milan a arătat capabilitatea de a se impune împotriva echipelor de jumătatea clasamentului, aşa cum sunt gazdele, iar noi vom miza pe victoria oaspeţilor, pentru o cotă de 1.62.

Continuăm cu o altă partidă profitabilă, cea dintre Burnley şi Coventry. Burnley este lider în Championship şi va promova, cel mai probabil, la finalul stagiunii în Premier League. Vizita  celor de la Coventry nu vine într-un moment ideal pentru oaspeţi, care nu au mai câştigat în campionat de patru etape, perioadă în care au pierdut cu Sheffield United (3-1) şi au remizat cu Cardiff (0-0) şi cu Bristol City (1-1). Burnley este singura echipă neînvinsă pe teren propriu în acest sezon de Championship (V9, E4), iar deplasarea pe Turf Moor a celor de Coventry, care nu au cifre de speriat în deplasările acestei stagiuni (V3, E4, Î5), o dau drept mare favorită pe Burnley. Pariem cu încredere Pauză sau final 1, pentru o cotă de 1.47, excelentă şi cu şanse mari de câştig.        

Biletul Zilei 14 ianuarie 2023

Lecce – AC Milan – 2 @ 1.62
Burnley – Coventry – Pauză sau final 1 @ 1.47

Curs final: 2.38

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare