Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 15 noiembrie 2023. Baschetul, cote la înălţime de fiecare dată

Biletul Zilei AZI 15 noiembrie 2023. Baschetul, cote la înălţime de fiecare dată

Pariuri sportive

Comentarii

Evenimentele din lumea baschetului european sunt în toi pe parcursul săptămânii curente, iar Biletul Zilei propune două partide din Euroliga şi Eurocupă, care au o cotă cumulată de 2.80. Baskonia – Barcelona este duelul spaniol de care avem parte în runda a opta a Euroligii, în timp ce U-BT Cluj-Napoca se va deplasa în Italia în căutarea unui nou succes, pe terenul celor de la Trento.

Biletul Zilei AZI 15 noiembrie 2023

Rotiri gratuite la înregistrare la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru, dacă eşti client nou şi îţi deschizi un cont în luna Noiembrie. Începem cu confruntarea dintre Baskonia şi Barcelona, una dintre partidele ce merită urmărite astăzi, pentru că vorbim de două echipe care au avut evoluţii bune în etapele recente din Euroliga. Baskonia ocupă locul 12, cu trei victorii şi patru înfrângeri, iar două din cele trei succesuri au fost obţinute în ultimele două etape, în jocurile cu Partizan Belgrad, scor 84-83, respectiv în deplasarea din Grecia, la Olympiakos, scor 74-75. De cealaltă parte, Barcelona se află pe poziţia secundă în clasamentul competiţiei, cu şase victorii şi un singur eşec până acum, pe care l-a suferit acum trei etape, chiar pe terenul marii rivale Real Madrid, la limită, 65-64. Catalanii trebuie să menţină ritmul şi să continue cursa de urmărire a celor de la Real Madrid, iar victoria astăzi este imperativă pentru formaţia „blaugrana”, mai ales că adversara nu este una cu pretenţii în Euroliga. Aşadar, alegem pariul „Câştigător 2”, pentru care obţinem cota 1.50, excelentă de jucat pe un bilet cu mai multe pariuri.   

Biletul Zilei AZI 15 noiembrie 2023

Trento – U-BT Cluj-Napoca este celălalt meci de baschet pentru care am ales un pariu. Confruntare din cadrul grupei B a Eurocupei, partida este una de însemnătate pentru formaţia clujeană, care are şansa să îşi prelungească seria victorioasă la patru partide consecutive. Italienii ocupă locul şase în grupă, cu trei victorii şi trei înfrângeri. Trento a obţinut cele trei victorii menţionate anterior chiar în ultimele trei partide disputate în Eurocupă, împotriva ultimelor trei clasate din grupă, Lietkabelis (92-93), Turk Telekom (101-96, după prelungiri) şi Slask Wroclaw (75-84). Clujenii au obţinut un succes de moral la finalul etapei precedente, pe teren propriu, în faţa nemţilor de la Ulm, scor 86-75, şi au pus un succes avans faţă de Ulm şi JL Bourg, urmăritoarele „şepcilor roşii”. Ne aşteptăm la o evoluţie bună din partea formaţiei oaspete, care are o formă excelentă în ultimele partide oficiale, iar pariul pe care l-am ales este „Handicap U-BT Cluj-Napoca +3.5”, care va fi câştigător dacă echipa din Ardeal nu va pierde la o diferenţă mai mare de trei puncte.

Biletul Zilei 15 noiembrie 2023

Baskonia – Barcelona – Câştigător 2 @ 1.50
Basket Trento – U-BT Cluj-Napoca – Handicap U-BT Cluj-Napoca +3.5 @ 1.87         
Curs final: 2.80 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare