Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 16 ianuarie 2023. Început de săptămână profitabil în Italia

Biletul Zilei AZI 16 ianuarie 2023. Început de săptămână profitabil în Italia

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de luni, 16 ianuarie, vine din „ţara cizmei”. Vom paria pe meciul dintre Empoli şi Sampdoria, care închide runda a 18-a din Serie A, respectiv pe duelul dintre Genoa şi Venezia, din Serie B.

Empoli – Sampdoria este ultimul meci propus în această etapă de Serie A, o partidă care nu pare foarte atractivă la prima vedere, dar care aduce două echipe în posturi diferite pe teren. Empoli, aflată pe locul 13, cu 19 puncte, este departe de grijile retrogradării, în timp ce Sampdoria, ocupanta penultimului loc în campionat, cu doar nouă puncte, are nevoie mare de o victorie.

Biletul Zilei AZI 16 ianuarie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Betano în luna ianuarie. Empoli nu a mai pierdut de trei etape în campionat, iar ultimele două meciuri de pe teren propriu au fost victorii, cu Sassuolo (1-0) şi Cremonese (2-0). Meciul este crucial pentru Sampdoria, care ar obţine trei puncte imense în cazul unei victorii, însă Empoli este un adversar greu de bătut. Propunem pentru acest duel pariul Draw no bet winner, care are cota 1.55 şi este câştigător doar dacă Empoli învinge, iar în situaţia unui egal primim cota 1.  

Continuăm cu duelul dintre Genoa şi Venezia, care, la rândul lor, vor juca ultimul meci al etapei a 20-a din Serie B. Genoa este neînvinsă în ultimele patru etape de campionat (V3, E1), iar un nou succes ar apropia-o şi mai mult de primele două locuri din campionat. Pretenţiile promovării au apus demult la Venezia, iar lupta se dă în subsolul clasamentului pentru gruparea oaspete. Aflaţi pe locul 17, cu doar 20 de puncte strânse în 19 etape, cei de la Venezia se află pe loc de baraj pentru menţinerea în Serie B, aşa că fiecare punct câştigat contează.

Genoa a încheiat socotelile în Cupa Italiei după eliminarea din optimi, în detrimentul celor de la AS Roma (1-0), şi acum  se pot concentra pe campionat. Va fi un meci interesant, pentru că ambele echipe oscilează rezultatele bune cu cele slabe şi vom paria pe goluri. Alegem pariul Peste 1.5 goluri, cu o cotă de 1.38, care poate fi bifat fără probleme, deoarece ambele echipe au în partidele din acest sezon de Serie B o medie de aproximativ două goluri pe meci.

Biletul Zilei 16 ianuarie 2023
Empoli – Sampdoria – DNB 1 @ 1.55
Genoa – Venezia – Peste 1.5 goluri @ 1.38

Curs final: 2.13

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare