Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 17 ianuarie 2023. Spectacol şi goluri în Portugalia şi Belgia

Biletul Zilei AZI 17 ianuarie 2023. Spectacol şi goluri în Portugalia şi Belgia

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de marţi vine cu două evenimente alese din Liga Portugal şi Juliper Pro League. Gil Vicente – Guimaraes este o partidă în care oaspeţii au oportunitatea să câştige primul meci după trei etape, apoi, din Belgia vom paria pe meciul dintre KV Mechelen şi Standard Liege.

Gil Vicente va avea o partidă dificilă pe teren propriu, deoarece o va găzdui pe Vitoria Guimaraes, care vine cu gândul la cele trei puncte. Gil Vicente, la rândul ei, în cazul unei victorii, are şanse mari să iasă din zona roşie a clasamentului. Pentru moment, gazdele ocupă locul 16, cu doar 12 puncte strânse în 15 etape şi este una dintre echipele candidate la retrogradare.

Biletul Zilei AZI 17 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru. Guimares este pe locul şase înainte de disputarea acestei partide, iar un succes ar putea să o aducă până pe locul cinci, doar dacă Casa Pia îşi pierde meciul, poziţie de Conference League, aşa că miza este importantă. Oaspeţii nu au cele mai bune rezultate în deplasare, au doar şapte puncte strânse în şapte deplasări (V2, E1, Î4), iar aceste statistici ne dau oportunitatea de a oferi un pronostic pe goluri. Ultimele opt meciuri directe dintre Gil Vicente şi Vitoria Guimaraes au avut cel puţin două goluri marcate, iar cota pentru acest pronostic, înainte de startul partidei, este 1.37 şi o vom paria.

Standard Liege – KV Mechelen, o altă partidă cu potenţial pentru o zi de succes. Standard nu a mai câştigat un meci oficial de la începutul lunii noiembrie, de la victoria în Cupa Belgiei cu Dender (0-1), iar ultima victorie din campionat datează de la finalul lunii octombrie. De atunci au trecut cinci etape, în care Standard a strâns doar trei puncte, toate din egaluri, lucru care a scos-o din lupta pentru titlu, iar poziţia în grupa pentru Conference League îi este pusă în pericol.

Victoria este necesară diseară, iar adversara, KV Mechelen, a învins-o pe Standard în ultimele cinci jocuri directe de campionat! Aşa că misiunea gazdelor nu va fi deloc una uşoară. Vom paria Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri, deoarece în patru din cele cinci victorii ale lui Mechelen s-au marcat cel puţin trei goluri şi ambele echipe au înscris, statistici care ne facilitatează şi mai mult pariul. În plus, Mechelen a câştigat ultimele două meciuri oficiale, în Cupa Belgiei, cu Kortrijk (0-1) şi cu Oostende (2-1), în Juliper Pro League, iar un nou succes ar îndepărta-o de zona periculoasă a clasamentului.

Biletul Zilei 17 ianuarie 2023
Gil Vicente – Guimaraes – Peste 1.5 goluri @ 1.37
Standard Liege – Mechelen – Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.44

Curs final: 1.97

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare