Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 18 august 2023. Superliga României îţi aduce banii

Biletul Zilei AZI 18 august 2023. Superliga României îţi aduce banii

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de vineri este compus exclusiv din două meciuri ce deschid etapa a 6-a din sezonul regulat al Superligii din România. Universitatea Craiova – UTA Arad, respectiv Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948 sunt partidele alese, cu două pariuri ce cumulează o cotă totală de 1.98.

Biletul Zilei AZI 18 august 2023

Bonus la înregistrare la Superbet pentru toţi clienţii noi în luna August. Deschidem biletul cu duelul dintre Universitatea Craiova şi UTA Arad, un meci între două echipe cu pretenţii din Superliga, însă numai una poate termina câştigătoare. Formaţia gazdă a obţinut toate punctele puse în joc în ultimele două jocuri de campionat, după ce au câştigat în jocul cu FC Hermannstadt, scor 1-0, respectiv deplasarea de la Poli Iaşi, scor 1-4. Concret, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf ocupă locul secund, cu 11 puncte strânse, iar partidele viitoare vor conta pentru clasarea în top 6. UTA vine la Craiova după primul succes din ediţia curentă de campionat, după ce a câştigat în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 1-0. Echipa antrenată de Mircea Rednic a stat în etapa trecută, pentru că echipele implicate în preliminariile cupelor europene, inclusiv Farul Constanţa, adversara echipei din Arad, au primit aprobarea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru amânarea partidelor. Chiar dacă oaspeţii au un plus de prospeţime, gazdele rămân cotate cu şanse mari la victorie, iar cota oferită pentru un succes al Unversităţii Craiova este 1.45, pe care o vom adăuga pe bilet.

Biletul Zilei AZI 18 august 2023

Vezi alte pronosticuri din campionatele tari pe site-ul lui Andrei Dumitru. Al doilea meci de pe bilet este Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948, cealaltă partidă ce inaugurează etapa a 6-a din Superliga. Ambele echipe sunt în formă maximă pentru partida din această etapă, după ce au reuşit victorii importante în partidele precedente. Petrolul a câştigat contra campioanei Farul, scor 3-2, dar şi în deplasarea de la Rapid, scor 0-2, iar meciul cu FC U Craiova va fi mult mai dificil, deşi va fi jucat acasă. Craiova se afla pe penultimul loc din Superliga înaintea partidei de la Botoşani, iar victoria din jocul de acum două etape (0-1), dar şi cel din etapa anterioară, acasă cu FC Voluntari, scor 3-1, au propulsat-o pe echipa antrenată de Nicolae Dică până pe locul 9, cu 6 puncte acumulate în 5 etape. Pentru duelul dintre Petrolul şi FC U Craiova am ales pariul „Peste 1.5 goluri”, un pronostic ideal, deoarece ambele echipe au ales calea ofensivei în partidele recente, iar cota pe care o avem pentru acest pronostic este 1.37.  

Biletul Zilei 18 august 2023

Universitatea Craiova – UTA Arad 1 @ 1.45
Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948 Peste 1.5 @ 1.37
Curs final: 1.98

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare