Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 18 ianuarie 2023. Deplasări dificile pentru granzii din Juliper Pro League

Biletul Zilei AZI 18 ianuarie 2023. Deplasări dificile pentru granzii din Juliper Pro League

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de miercuri vine din Belgia, unde runda a 21-a începe de miercuri. Oferta este avantajoasă, cu multe meciuri interesante, iar cele propuse pentru biletul nostru sunt cele dintre Oostende – Antwerp, respectiv Cercle Brugge – Royale Union SG.

Oostende va avea o partidă grea pe teren propriu contra unui Antwerp care nu mai joacă la nivelul de la începutul campionatului. Oostende se află pe primul loc retrogradabil, cu doar 17 puncte strânse în cele 20 de etape, iar ultimele puncte obţinute sunt de acum cinci etape, de la victoria cu Kortrijk (3-1).

Biletul Zilei AZI 18 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Betano poate fi descoperit dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Ultimele patru partide de campionat au fost pierdute de gazdele de diseară, iar Antwerp, care a pierdut un meci extrem de important pentru partea superioară a campionatului, cel cu Royale Union, scor 2-0, are nevoie de puncte, iar o victorie ar „linişti apele” la echipă. Antwerp a câştigat ultimele trei meciuri directe cu Oostende în campionat, iar cele trei puncte puse în joc astăzi sunt extrem de importante. Vom paria Pauză sau final 2, pronostic cu o cotă de 1.55, o cotă cu perspectivă foarte bună.   

Un alt meci dezechilibrat al etapei este cel dintre Cercle Brugge şi Royale Union SG, un meci între o echipă care nu se regăseşte şi una care leagă victorie după victorie. Ultimul meci câştigat de Cercle Brugge datează înainte de startul Cupei Mondiale, iar vizita echipei de pe locul secund, Royale Union, pe stadionul Jan Breydel din Brugge se anunţă a fi un alt meci din care gazdele nu vor scoate foarte mult. Eliminaţi din Cupa Belgiei şi cu doar un punct acumulat în ultimele trei etape de campionat, Cercle Brugge ar fi mai mult decât mulţumită cu un egal diseară. Totuşi, oaspeţii vor ataca victoria, pentru ca speranţele pentru titlu să rămână intacte. Vom miza pe un pariu prudent, X2, care are o cotă bună pentru noi, 1.33, şi ne completează biletul.  

Biletul Zilei 18 ianuarie 2023

Oostende – Royal Antwerp – Pauză sau final 2  @ 1.55
Cercle Brugge – Royale Union SG – X2 @ 1.33

Curs final: 2.06

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare