Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 19 ianuarie 2023. Baschet la cel mai înalt nivel în Euroliga

Biletul Zilei AZI 19 ianuarie 2023. Baschet la cel mai înalt nivel în Euroliga

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de joi, 19 ianuarie, vine din Euroliga, din cea de-a 20-a rundă a competiţiei, care aduce multe evenimente de interes. Fenerbahce – Monaco, respectiv Baskonia – Barcelona sunt două meciuri cu o importanţă aparte în zona de play-off a Euroligii pe care vom paria astăzi.

Fenerbahce – Monaco este duelul echipelor aflate pe locuri fruntaşe în Euroliga. Fener ocupă locul trei în prezent, cu 12 victorii şi doar şapte eşecuri, rezultate care o aduc foarte aproape de primele două poziţii. În plus, gruparea din Turcia a reuşit să treacă peste o perioadă dificilă în competiţie, o serie negativă de cinci eşecuri consecutive.

Biletul Zilei AZI 19 ianuarie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Ultimele două victorii, cu Panathinaikos în prelungiri, scor 88-94, şi cu Bayern (79-71) au readus-o pe campioana din stagiunea 2016-2017 pe linia de plutire. Monaco se află pe locul cinci înaintea duelului cu Fenerbahce, iar oscilaţia rezultatelor bune cu cele rele nu acordă foarte multe şanse monegascilor la victorie. Vom paria pe victoria lui Fenerbahce, pentru o cotă de 1.52, destul de bună.

Celălalt meci de interes al zilei şi al etapei este cel dintre Baskonia şi Barcelona, ambele formaţii din Spania. Baskonia este cea mai bună echipă din Euroligă pe teren propriu, la egalitate cu Real Madrid, şi are cifre excelente. Opt victorii şi un singur eşec acasă o fac pe formaţia gazdă favorită diseară. În schimb, va avea un duel cu Barcelona, una dintre formaţiile cu un procentaj decent în deplasare (V6, E3), aşa că partida va fi una strânsă. Ultimele trei deplasări au fost pierdute de Baskonia, iar poziţia din clasament pe care se află, a şasea, se datorează mai mult meciurilor câştigate pe teren propriu decât în deplasare. Vom alege un pariu la handicap, Baskonia handicap +7.5, pentru o cotă de 1.53, care poate fi câştigată la finalul acestui meci.

Biletul Zilei 19 ianuarie 2023

Fenerbahce – Monaco – 1 @ 1.52
Baskonia – Barcelona – Baskonia handicap +7.5 @ 1.53

Curs final: 2.32

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare