Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 2 iulie 2023. Goluri multe pentru profit

Biletul Zilei AZI 2 iulie 2023. Goluri multe pentru profit

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de duminică, 2 iulie, este compus din două partide de fotbal, sfertul de finală dintre Franţa şi Ucraina, în cadrul Campionatului European de tineret, respectiv derby-ul din campionatul Norvegiei, Bodo/Glimt – Molde.

Biletul Zilei AZI 2 iulie 2023

Rotiri gratuite la Magic Jackpot dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Franţa şi Ucraina au trecut de faza grupelor în calitate de echipe invincibile. Francezii au câştigat toate partidele disputate în grupa lor, din care au mai făcut parte selecţionatele Norvegiei, Elveţiei şi Italiei. Partida cea mai dificilă din grupe a fost prima, cu Italia, care a adus şi multe greşeli de arbitraj, însă francezii au triumfat, meciul terminându-se 2-1. Ucraina a demonstrat că merită un loc în sferturile de finală ale Campionatului European, reuşind să practice un fotbal de calitate, bazat pe posesie şi pase în viteză.

Ucrainenii au câştigat meciurile cu România (0-1) şi Croaţia (2-0), iar duelul cu Spania, programat în ultima etapă, atunci când ambele echipe erau calificate, s-a terminat 2-2, nefiind o miză foarte mare. Franţa domină la capitolul victorii la acest nivel, iar cele mai recente partide disputate au avut loc în cadrul grupelor de calificare pentru turneul final. Franţa s-a impus în tur cu 5-0, iar returul a fost la fel de spectaculos, deoarece s-a încheiat 3-3. Ucraina a arătat că poate juca bine chiar şi în compania unei echipe care domină, aşa cum este Spania, iar Franţa va avea de tras pentru calificarea în semifinale. Pentru acest duel recomandăm pariul „Peste 2.5 goluri”, care aduce cota 1.87, una foarte mare şi realizabilă, pentru că mai toate partidele de acest turneu final au produs goluri, iar echipele Franţei şi Ucrainei au marcat cel puţin un gol în fiecare meci din cadrul grupelor.     

Biletul Zilei AZI 2 iulie 2023

Alte ponturi pariuri din fotbal pot fi găsite pe site-ul lui Andrei Dumitru. Al doilea eveniment propus pentru Biletul Zilei de duminică este Bodo/Glimt – Molde, un meci cu însemnătate pentru divizia norvegiană de fotbal, deoarece vom avea faţă în faţă două din cele mai bune echipe ale campionatului. Bodo/Glimt este lider, cu 31 de puncte acumulate în 12 partide disputate (V10, E1, Î1), în timp ce Molde se află abia pe locul 5, cu 19 puncte strânse (V6, E1, Î5). Bodo/Glimt a suferit primul eşec din noul sezon în deplasarea de acum o etapă, la Strömsgodset, meci încheiat 2-0. Molde a triumfat în runda precedentă, reuşind o victorie la limită contra celor de la Haugesund, scor 1-0. Molde are de recuperat un număr important de puncte faţă de lider, iar un succes ar apropia-o la 9 puncte de Bodo/Glimt. Molde, campioană în sezonul precedent, a câştigat ambele partide disputate în stagiunea respecitvă contra lui Bodo/Glimt. Având în vedere că vom avea pe teren două din cele mai ofensive echipe ale ligii, gazdele marcând de 32 de ori, iar oaspeţii de 25 de ori, în acelaşi număr de etape, mizăm pe pariul „Peste 2.5 goluri”, în speranţa că vom avea parte de un nou meci interesant şi cu multe goluri.     

Biletul Zilei 2 iulie 2023

Franţa U21 – Ucraina U21 – Peste 2.5 goluri @ 1.87
Bodo/Glimt – Molde – Peste 2.5 goluri @ 1.47       
Curs final: 2.74

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare