Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 2 noiembrie 2023. Pariu din Cupa României

Biletul Zilei AZI 2 noiembrie 2023. Pariu din Cupa României

Pariuri sportive

Comentarii

Ţările europene oferă o serie de meciuri din cadrul cupelor naţionale, iar Biletul Zilei de joi este alcătuit din două meciuri din România şi Italia. FC Botoşani se va deplasa la Alexandria pentru un duel cu echipa locală, iar Torino o va înfrunta pe Frosinone în Coppa Italia.

Biletul Zilei AZI 2 noiembrie 2023

Bonus la înregistrare la Betano pentru toţi clienţii noi care accesează site-ul lui Andrei Dumitru. Alexandria – FC Botoşani este duelul echipelor învinse în prima rundă din grupe, după ce ambele au cedat cele trei puncte în meciuri în care nu erau cotate cu şanse mari la victorie. Gruparea din Teleorman a fost înfrântă de CFR cu 0-2, iar FC Botoşani de Universitatea Cluj la scor de neprezentare. CSM Alexandria ocupă penultimul loc în Liga a doua, cu numai cinci puncte strânse în debutul de sezon, fiind catalogată drept una dintre echipele ce au o cotă foarte bună pentru retrogradarea în al treilea eşalon valoric din România la finalul stagiunii. FC Botoşani, asemenea rivalei de astăzi, este în cădere liberă, este singura echipă din Superliga ce nu a câştigat nici măcar un  meci până acum, deşi s-au disputat 14 etape din sezonul regulat. Ambele echipe, mai ales Botoşaniul, au nevoie de un succes, care ar putea reprezenta un restart, şi pariul pe care îl alegem este „Peste 1.5 goluri”, ce are o cotă bună pentru un meci de cupă, 1.35.

Biletul Zilei AZI 2 noiembrie 2023

Andrei Dumitru este un tipster profesionist care ne oferă o mulţime de pronosticuri din fotbal. Torino – Frosinone este una dintre partidele din cadrul şaisprezecimilor Cupei Italiei, un duel pe care gruparea gazdă îl va aborda numai la victorie. Torino trebuie să îşi respecte statutul de echipă de tradiţie în Italia şi să se impună astăzi, mai ales că ultimele partide din campionat nu au generat rezultatele dorite. În turul anterior, Torino a trecut de FeralpiSalo, scor 2-1, iar acum o va avea de înfruntat pe vecina din clasament, Frosinone, cu care s-a duelat ultima oară în 2019. Revenirea în Serie A a lui Frosinone a venit la finalul stagiunii precedente de Serie B, iar startul de sezon nu este deloc rău pentru o nou-promovată, deoarece a strâns 12 puncte după primele etape din stagiunea curentă. Torino a câştigat primul meci după cinci etape în care a obţinut numai două puncte în deplasarea de la Lecce, încheiată cu scorul 0-1, şi acum are şansa să lege victoriile. Jucăm pariul „Pauză sau final 1”, pentru care se oferă cota 1.60, fiind un pariu în favoarea echipei mai bune, care avantajul terenului propriu, dar şi moralul mai bun după succesul din week-end.     

Biletul Zilei 2 noiembrie 2023

CSM Alexandria – FC Botoşani – Peste 1.5 goluri @ 1.35
Torino – Frosinone – Pauză sau final 1 @ 1.60                 
Curs final: 2.16

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare