Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 21 februarie 2023. Liverpool – Real Madrid, finala din optimile Ligii

Biletul Zilei AZI 21 februarie 2023. Liverpool – Real Madrid, finala din optimile Ligii

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de marţi vine cu două meciuri interesante, iar primul pe care vom paria, cel dintre Liverpool şi Real Madrid, este deja un derby în fazele eliminatorii ale Champions League. Celălalt meci propus pentru biletul nostru vine din Portugalia, unde vom juca pe partida liderului Benfica, care se va duela cu Boavista.

Liverpool şi Real Madrid urmează să aibă o dublă de foc, iar ambele echipe au trecut peste o perioadă dificilă, în care rezultatele nu au fost de partea lor, mai ales gruparea britanică. Liverpool a reuşit să lege două victorii consecutive în campionat, cu Everton şi Newcastle, pe care le-a învins cu acelaşi scor, 2-0. În ceea ce priveşte prestaţia din faza grupelor, Liverpool a avut un parcurs foarte bun, a câştigat cinci partide şi a pierdut doar una, iar diferenţa de golaveraj a clasat-o pe Napoli pe prima poziţie.

Biletul Zilei AZI 21 februarie 2023

Rotiri gratuite la Betano pentru cei care vizitează site-ul lui Andrei Dumitru. Real Madrid a câştigat grupa sa, una în care era favorită de la bun început, iar întâlnirea cu Liverpool va fi a treia consecutivă în ultimele ediţii de Champions League. Mai bine zis, partida de azi va fi reeditarea finalei din luna mai, câştigată de Real Madrid cu 0-1. Liverpool are orgoliul rănit, a pierdut două finale Champions League cu Real Madrid în ultimii cinci ani, plus o calificare ratată în 2021, în faza sferturilor, şi, cu siguranţă, va trage tare în această dublă. Ne aşteptăm la un meci strâns, pentru ca totul să se decidă pe Bernabeu, aşa că vom juca pariul Pauză sau final X, care are o cotă foarte bună de 1.70.   

Continuăm cu confruntarea dintre Benfica Lisabona şi Boavista, un meci important atât pentru gazde, cât şi pentru oaspeţi, deoarece punctele puse în joc sunt esenţiale în îndeplinirea obiectivelor. Benfica are un avans de numai două puncte în faţa lui Porto, care a câştigat partida sa din cadrul acestei etape, aşa că victoria astăzi este mai mult decât necesară. Boavista nu a intrat foarte bine în 2023, cu doar două victorii în cele şapte etape de campionat disputate în primele două luni ale anului. Benfica a câştigat la scor neprezentare partida tur, iar astăzi este favorita caselor de pariuri pentru un nou succes. Jucăm pariul 1 & Peste 1.5 goluri pe acest meci, un pronostic cu şanse mari de reuşită, mai ales că Benfica s-a impus în opt din ultimele 10 partide directe cu Boavista pe teren propriu, celelalte două meciuri terminându-se la egalitate.

Biletul Zilei 21 februarie 2023

Liverpool – Real Madrid – Pauză sau final X @ 1.70
Benfica – Boavista – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.36

Curs final: 2.31

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare