Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 21 ianuarie 2023. Reţeta câştigului: goluri multe

Biletul Zilei AZI 21 ianuarie 2023. Reţeta câştigului: goluri multe

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de sâmbătă vine cu două pronosticuri pe goluri. Odată cu revenirea fotbalului din Bundesliga putem spune că oferta este vastă, iar meciurile tari nu lipsesc. Leicester – Brighton este meciul din Premier League propus pentru biletul nostru, iar din Bundesliga am ales confruntarea dintre Wolfsburg şi Freiburg.

Cursa din Premier League continuă şi în acest week-end, care aduce multe meciuri interesante pentru fanii sportului rege. Leicester şi Brighton oferă una dintre partidele interesante ale etapei a 21-a din cel mai puternic campionat din lume, atât prin prisma poziţiilor din clasament ale celor două echipe, cât şi datorită formei lor.

Biletul Zilei AZI 21 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru. Leicester a pierdut ultimele patru meciuri din campionat, iar grijile retrogradării nu sunt departe de echipa pregătită de Brendan Rodgers, care trebuie să gestioneze situaţia complicată a „vulpilor” din această parte a sezonului şi să redreseze corabia. Brighton vine în deplasarea de la Leicester în calitate de echipă favorită. „Pescăruşii” ocupă locul şapte în clasament, o poziţie privilegiată, iar emoţiile retrogradării sunt departe de oaspeţi. În ciuda ultimelor rezultate ale lui Brighton, care au fost foarte bune, a avut şi destule meciuri în care a pierdut inexplicabil, precum cel cu Charlton în EFL Cup sau ultimul meci jucat în campionat înainte de startul Cupei Mondiale, cu Aston Villa, scor 1-2, după ce Brighton a condus 1-0.

Vom paria Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri, un pronostic solid, cu o cotă de 1.50. Ultimele cinci dueluri directe dintre Leicester şi Brighton le-a regăsit pe ambele echipe pe tabela de marcaj şi acest meci este unul de cotitură, căci Leicester, în cazul unei înfrângeri, poate pica şi mai mult în clasament, iar Brighton, în cazul unui succes, poate urca până pe locul cinci.

Wolfsburg – Freiburg este un alt meci de urmărit din Bundesliga în acest sfârşit de săptămână, cu cele două echipe implicate în lupta pentru cupele europene în campionatul Germaniei. Wolfsburg a încheiat cu patru victorii în ultimele cinci etape de campionat perioada până în pauza competiţională, iar Freiburg are un campionat de excepţie, se află pe locul secund, cu 30 de puncte şi este, în acest moment, principala candidată la titlu după Bayern. Vom paria  Peste 1.5 goluri, un pariu care are cota 1.30, pentru că nouă din ultimele 10 meciuri directe dintre Wolfsburg şi Freiburg au avut cel puţin două goluri marcate, iar miza celor trei puncte este în ambele părţi: gazdele pot pune presiune pe cei de la Borussia Dortmund, iar Freiburg pe campioană.

 

Biletul Zilei 21 ianuarie 2023
Leicester – Brighton – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.50
Wolfsburg – Freiburg – Peste 1.5 goluri @ 1.30

Curs final: 1.95

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare