Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 21 iulie 2023. Pariem pe meciurile CFR-ului şi Legiei Varşovia

Biletul Zilei AZI 21 iulie 2023. Pariem pe meciurile CFR-ului şi Legiei Varşovia

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de vineri revine cu partidele din campionatele Europei, care, rând pe rând, încep. Etapa a doua din Superliga oferă o serie de dueluri interesante, iar UTA Arad – CFR Cluj este unul dintre acestea. Campionatul din Polonia ia start tot vineri, iar Legia Varşovia va debuta contra nou-promovatei LKS Lodz.

Biletul Zilei AZI 21 iulie 2023

Bonus fara depunere la Betano daca esti client nou si accesezi site-ul lui Andrei Dumitru in luna iulie. Începem cu partida dintre UTA Arad şi CFR Cluj, un meci ce aduce faţă în faţă două din echipele puternice ale campionatului. UTA a debutat în noul sezon cu un egal în deplasarea de la Oţelul Galaţi, meci încheiat 1-1, iar a doua rundă o va aduce pe CFR la Arad. UTA, care a avut mari emoţii la finalul play-out-ului trecut în privinţa salvării de la retrogradare, speră să aibă un parcurs mult mai liniştit sub comanda lui Mircea Rednic în sezonul actual, datorită experienţei pe care o are „Puriul”. CFR a câştigat în primul meci sub comanda lui Andrea Mandorlini, scor 2-0 contra lui Poli Iaşi, iar jocul arătat de „feroviari” dă încredere pentru etapele următoare. UTA şi CFR au oferit dueluri interesante în sezonul regulat de acum un an, cele două meciuri terminându-se 1-1 la Arad şi 2-1 în Gruia, iar partida de astăzi se anunţă la fel de interesantă. Pariul propus este „Peste 1.5 goluri”, un pronostic pentru care bookmakerii oferă cota 1.40.

Biletul Zilei AZI 21 iulie 2023

Andrei Dumitru iti ofera o multime de alte pronosticuri pe site-ul sau. Legia Varşovia a dezamăgit la finalul stagiunii anterioare, deoarece a ratat titlul de campionă, în favoarea celor de la Rakow, care au avut un avans generos, de 9 puncte faţă de Legia. Legia şi-a luat revanşa la debutul stagiunii, când s-a impus în Supercupa Poloniei, după executarea loviturilor de departajare. Cu un obiectiv cert, câştigarea campionatului, Legia va avea o adversară relativ uşoară pentru prima etapă din Ekstraklasa, LKS Lodz, o formaţie nou-promovată. Lodz a terminat pe primul loc la finalul sezonului trecut în liga secundă din Polonia, iar noul sezon începe cu un meci de foc, cu Legia Varşovia. Vom paria pe victoria gazdelor, care ar trebui să îşi asigure cele trei puncte fără probleme, iar cota pe care o câştigăm este 1.39.

Biletul Zilei 21 iulie 2023

UTA Arad – CFR Cluj – Peste 1.5 goluri @ 1.40
Legia Varşovia – LKS Lodz – 1 @ 1.39
Curs final: 1.94

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare