Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 21 iunie 2023. Start la Euro U21. Goluri multe din prima zi

Biletul Zilei AZI 21 iunie 2023. Start la Euro U21. Goluri multe din prima zi

Pariuri sportive

Comentarii

Campionatul European sub 21 de ani începe miercuri, iar Biletul Zilei vine cu două propuneri de pariuri pentru partidele dintre naţionalele Georgiei şi Portugaliei, respectiv Ucrainei şi Croaţiei.

Biletul Zilei AZI 21 iunie 2023

Bonusuri fără depunere la Betano pentru clientii noi in luna Iunie. Una dintre cele două ţări ce găzduiesc Campionatul European, Georgia, se va duela cu Portugalia, una dintre cele mai bune echipe la această categorie de vârstă la nivel european. Aflate în grupa A, alături de selecţionatele Belgiei şi Olandei, lupta pentru primele două locuri pare că se va da între echipele din Vestul Europei, Georgia nefiind o forţă la acest nivel. Chiar dacă au realizat o performanţă bună în ultima campanie de calificări, pentru CE 2021, atunci când au terminat pe locul trei într-o grupă de calificare în care Franţa şi Elveţia au mers mai departe, georgienii vor trebui să facă faţă unor echipe naţionale care au în componenţa loturilor jucători de la cele mai bune echipe de pe continent. Portugalia, recunoscută la nivel mondial pentru tinerele talente pe care le propune an de an, a terminat grupa de calificare la Euro cu 28 de puncte din 30 posibile, reuşind 9 victorii şi numai un egal. Singurul meci direct dintre Georgia şi Portugalia avut loc anul trecut, în cadrul unei partide de pregătire, în care lusitanii au învins-o pe echipa gazdă cu 4-1. Pentru primul meci oficial dintre cele două naţionale propunerea de pariu este „2 & Peste 1.5 goluri”. Pronosticul este în favoarea Portugaliei, nevoită să câştige partida de debut, o confruntare care poate cântări enorm în soarta calificării mai departe.  

Biletul Zilei AZI 21 iunie 2023

Biletul Zilei AZI poate fi gasit si pe site-ul lui Andrei Dumitru. Celălalt meci propus pentru bilet vine din grupa B, grupă în care se află şi România. Ucraina – Croaţia este un duel extrem de important pentru grupa tricolorilor, o grupă în care Spania este principala favorită la primul loc. Astfel, cele trei echipe se vor lupta de la egal la egal pentru locul secund, care asigură prezenţa în sferturile de finală. Ucraina a terminat pe locul secund în grupa sa de calificare, cu 23 de puncte acumulate şi la numai trei lungimi de câştigătoarea Franţa, iar impresia lăsată de vecinii noştri a fost una plăcută. Barajul pentru calificarea la Euro nu a fost lipsit de emoţii pentru ucraineni, care au pierdut turul din Slovacia, 3-2, însă au rezolvat rapid soarta calificării la retur, cu un 3-0 zdrobitor. Croaţia, la fel ca adversara sa, a terminat pe locul secund în grupa sa, iar barajul a fost încărcat de emoţii până în ultimul moment, deoarece a fost nevoie de lovituri de departajare contra Danemarcei, după rezultate identice în partidele tur-retur (2-1). Croaţia a reuşit să se califice la un nou turneu final de Campionat European, iar obiectivul este calificarea mai departe. Ucraina a dovedit că este o adversară de care se trece cu greu, aşa că confruntarea se anunţă extrem de interesantă. Jucăm „X2”, un pariu în favoarea grupării croate, care are un plus de experienţă la un asemenea nivel, mai ales că Ucraina participă la un CE după o lungă perioadă de timp.        

 

Biletul Zilei 21 iunie 2023

Georgia U21 – Portugalia U21 – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.55
Ucraina U21 – Croaţia U21 – X2 @ 1.35   
Curs final: 2.09

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare