Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 21 mai 2023. Titlul în Ligue 1 încă se dispută

Biletul Zilei AZI 21 mai 2023. Titlul în Ligue 1 încă se dispută

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de duminică vine cu două propuneri interesante din Ligue 1, partide extrem de importante pentru parte superioară a clasamentului, dar şi pentru zona retrogradării. Auxerre – Paris Saint-Germain, respectiv Lorient – Lens sunt meciurile propuse, cu pronosticuri ce alcătuiesc o cotă totală de 2.46.

Biletul Zilei AZI 21 mai 2023


Rotiri gratuite fără depunere la Superbet pe toată durata lunii Mai. Paris Saint-Germain, liderul din Ligue 1, cu 81 de puncte acumulate în 35 de jocuri (V26, E3, Î6), are o deplasare importantă la Auxerre, pe care echipa din Paris este nevoită să o bată dacă vrea să fie campioană cu două etape înainte de finalul sezonului. Avansul de şase puncte faţă de Lens, echipa de pe locul secund, oferă linişte echipei antrenate de Christophe Galtier, care a revenit bine după şocul de acum trei etape, când a pierdut cu Lorient, acasă, scor 1-3, după o prestaţie dezamăgitoare.

PSG, campioană dacă câştigă la Auxerre

Vezi alte pronosticuri pe site-ul lui Andrei Dumitru. Parizienii s-au impus în deplasarea de la Troyes, 1-3, şi în etapa precedentă, cu Ajaccio, scor 5-0. Auxerre trece printr-o criză înaintea partidei cu PSG, deoarece nu a mai câştigat de cinci etape în Ligue 1, iar emoţiile în privinţa salvării de la retrogradare devin din ce în ce mai mari. Aflată pe locul 16, cu 34 de puncte, Auxerre are numai un punct în plus faţă de primul loc retrogradabil, aşa că finalul de stagiune se anunţă încins pentru echipa gazdă, care are nevoie mare de puncte. PSG s-a impus în tur cu 5-0, iar meciul din această etapă se anunţă cu multe goluri. Parizienii par să fi trecut cu bine de inconstanţa arătată după dubla cu Bayern, însă Auxerre nu poate fi subestimată, pentru că jucătorii „diplomaţilor” vor da totul în partida cu cea mai bună echipă din Ligue 1. Pariem „Peste 2.5 goluri”, pariu ce oferă cota 1.57 pentru Biletul Zilei, pe un meci în care golurile nu vor lipsi.   

 

Lens speră până la final

Lens rămâne pe locul secund şi după victoria din duelul cu Reims (2-1), iar acum este mai aproape cu trei meciuri de îndeplinirea obiectivului avut, calificarea directă în grupele Champions League. Distanţa de două puncte faţă de Olympique Marseille trebuie păstrată, iar victoria în deplasarea de la Lorient este necesară. Lens are de recuperat şase puncte faţă de PSG, iar şansele la titlu ale echipei din nordul Franţei sunt minime cu trei etape rămase de disputat din acest sezon. Lorient este neînvinsă de trei etape, perioadă în care a învins-o şi pe PSG, iar emoţiile retrogradării nu există pentru echipa gazdă, care a reuşit să câştige puncte importante de-a lungul anului competiţional. Lens se va deplasa la Lorient cu gândul la un nou succes, iar pronosticul oferit va fi pe un succes din partea oaspeţilor, pentru care obţinem cota 1.57.

 

Biletul Zilei 21 mai 2023
Auxerre – Paris Saint-Germain – Peste 2.5 goluri @ 1.57
Lorient – Lens – 2 @ 1.57        
Curs final: 2.46

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare