Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 22 ianuarie 2023. Pariem pe Serie A

Biletul Zilei AZI 22 ianuarie 2023. Pariem pe Serie A

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei vine din Serie A, unde este o zi plină. Partida zilei este cea dintre Juventus şi Atalanta, un meci între două echipe în formă, iar celălalt meci ales pentru biletul nostru este cel dintre Spezia şi AS Roma, o altă confruntare între două echipe cu prestaţii bune.

Juventus şi Atalanta vin după două victorii importante în Cupa Italiei, care le-au asigurat prezenţa în sferturile de finală, împotriva unor adversari mult mai slab cotaţi. Juventus a învins-o pe Monza, scor 2-1, în timp ce Atalanta a fost mult mai convingătoare, trecând cu 5-2 de Spezia.

Biletul Zilei AZI 22 ianuarie 2023

Totuşi, rezultatele în campionat lasă de dorit la Juventus, care a fost demolată de Napoli în ultima rundă de Serie A, scor 5-1. Atalanta vine în deplasarea de la Juventus după victoria la scor contra Salernitanei, scor 8-2, iar prelungirea seriei bune este prioritatea grupării din Bergamo, care va avea o misiune mult mai dificilă pe terenul echipei din Torino. Juventus şi Atalanta au avut mai mereu partide strânse, însă ultimele meciuri arată o creştere de formă a Atalantei şi un recul pentru Juventus, iar un rezultat în favoarea oaspeţilor este posibil. Vom paria Peste 1.5 goluri, un pronostic realizabil pentru acest meci, deoarece Juventus nu poate risca cu încă o înfrângere, care ar oferi posibilitatea rivalelor, inclusiv Atalantei, să urce în clasament, iar în cealaltă tabără, a Atalantei, o victorie ar aduce o urcare în clasament. Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte ponturi pe site-ul său. 

Spezia – AS Roma este o altă partidă care pare la îndemâna echipei mult mai bine cotată, în cazul de faţă AS Roma, dar forma bună a Speziei din ultima vreme ridică şansele la punct sau puncte. Spezia a pierdut calificarea în sferturile Cupe Itailei, contra unei echipe a Atalantei în formă de zile mari, însă campionatul este prioritar pentru gruparea gazdă, care trebuie să se menţină deasupra liniei retrogradării. Cele cinci meciuri consecutive fără eşec au scos-o pe Spezia din zona roşie, iar deplasarea Romei pe terenul său reprezintă deplasarea uneia dintre echipele cu un randament excelent în deplasările din acest sezon de Serie A. AS Roma are cifre foarte bune, cinci victorii, trei egaluri şi un singur eşec în nouă meciuri pe teren străin, şi este mare favorită în acest duel. Contăm pe un rezultat bun din partea oaspeţilor, pronosticul Pauză sau final 2 fiind o alegere optimă pentru noi.

 

Biletul Zilei 22 ianuarie 2023
Juventus – Atalanta – Peste 1.5 goluri @ 1.34
Spezia – AS Roma – Pauză sau final 2 @ 1.55

Curs final: 2.07

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare