Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 22 octombrie 2023. Zi de goluri în Belgia

Biletul Zilei AZI 22 octombrie 2023. Zi de goluri în Belgia

Pariuri sportive

Comentarii

Juliper Pro League propune o serie de partide interesante în cadrul rundei a 11-a. Standard Liege –Anderlecht este derby-ul rundei curente, pentru care am ales un pariu pe goluri, iar celălalt meci de pe bilet este cel dintre Cercle Brugge şi Gent.

Biletul Zilei AZI 22 octombrie 2023

Rotiri gratuite la Superbet în luna Octombrie dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Standard Liege şi Anderlecht sunt două din echipele cu prestaţii excelente înainte de pauza internaţională. Gazdele nu au reuşit să câştige vreun meci din primele şase disputate în noua ediţie de Juliper Pro League, remizând de trei ori şi pierzând alte trei partide. Forma sportivă a lui Standard s-a îmbunătăţit vizibil în ultimele patru etape, gruparea pregătită de Carl Hoefkens reuşind să câştige trei din ultimele patru meciuri de Juliper Pro League. De cealaltă tabără, Anderlecht are un start ideal de sezon, iar acum ocupă locul al doilea, cu 21 de puncte acumulate de-a lungul etapelor scurse (V6, E3, Î1).

Anderlecht nu a mai avut parte de un început de sezon atât de bun de câteva sezoane, iar încrederea fanilor în echipă a devenit mari mare după performanţele bune de până acum. Neînvinşi în ultimele nouă etape de campionat, cei de la Anderlecht vor avea un test important, iar victoria este singurul rezultat ideal, pentru că în Belgia, mai ales în sezoanele precedente, lupta pentru titlu a fost extrem de strânsă. Astfel, ne aşteptăm la mult spectacol din partea lui Standard Liege şi Anderlecht, iar pariul pe care l-am ales este „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, un pronostic cu şanse mari de reuşită, după ce în sezonul trecut am asistat la cel puţin trei goluri marcate în ambele partide dintre cele două formaţii.

Biletul Zilei AZI 22 octombrie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Continuăm cu confruntarea dintre Cercle Brugge şi Gent, un alt eveniment care promite mult fotbal de calitate. Cercle Brugge a intrat în pauza internaţională cu o victorie, după ce a învins-o pe Leuven, scor 3-2. Brugge a trecut peste o serie dificilă, de trei partide pierdute la rând, iar acum ocupă locul 6 în clasament, cu 15 puncte (V5, Î5). Rivala de astăzi a lui Cercle Brugge, Gent, se află pe locul al treilea, cu 20 de puncte (V5, E5), fiind singura echipă din campionatul Belgiei fără eşec la ora actuală. Duelurile directe între Cercle Brugge şi Gent au produs întotdeauna spectacol, iar în ultimele şase meciuri de Juliper Pro League am avut cel puţin trei goluri marcate. Astfel, pariul pentru al doilea meci de pe Biletul Zilei este identic cu primul, iar cota pe care o vom avea este 1.39.      

Biletul Zilei 22 octombrie 2023

Standard Liege – Anderlecht GG sau 3+ @ 1.47
Cercle Brugge – Gent GG sau 3+ @ 1.39
Curs final: 2.04 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare