Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 25 ianuarie 2023. Bundesliga, fotbal-spectacol la jumătatea săptămânii

Biletul Zilei AZI 25 ianuarie 2023. Bundesliga, fotbal-spectacol la jumătatea săptămânii

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei vine exclusiv din Bundesliga, care a revenit cu forţe proaspete. Etapa a 17-a, intermediară, aduce o serie de partide interesante. Freiburg – Eintracht Frankfurt este un derby pentru cupe europene, iar Bayer Leverkusen – Bochum este o altă partidă care aduce faţă în faţă două echipe cu evoluţii bune.

Întâlnirea dintre Freiburg şi Frankfurt este una dintre cele mai aşteptate în Germania, deoarece se vor întâlni două dintre echipele cu pretenţii. Freiburg a căzut pe locul patru după eşecul la scor contra lui Wolfsburg, scor 6-0, un meci peste care trebuie să treacă rapid jucătorii echipei gazdă, deoarece urmează etape importante, în care punctele obţinute contează.

Biletul Zilei AZI 25 ianuarie 2023

Rotiri gratuite la Superbet disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Freiburg este în luptă strânsă cu alte şase echipe pentru cele trei locuri de Champions League, iar una dintre ele este Eintracht Frankfurt, care a câştigat meciul său din etapa anterioară, cu Schalke, scor 3-0. Frankfurt are şansa de a juca pentru al doilea an consecutiv în Champions League, iar mirajul este foarte aproape de gruparea de pe locul doi. Chiar dacă Freiburg a pierdut în etapa anterioară la scor, orice este posibil într-un asemenea meci, care o să producă spectacol. Mizăm pe o partidă cu multe goluri şi pariem Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri, un pariu realizabil, mai ales că patru din ultimele cinci meciuri directe au avut cel puţin trei goluri marcate.

Bayer Leverkusen – Bochum este un alt meci din cadrul etapei a 17-a din Bundesliga pe care vom paria astăzi, o confruntare între două formaţii care au revenit cu victorii în etapa anterioară. Leverkusen a trecut cu 2-3 de Borussia Monchengladbach, o partidă plină emoţii şi fotbal de calitate, iar Bochum s-a impus în meciul cu Hertha Berlin, scor 3-1. Leverkusen are patru victorii la rând în campionat, iar un nou succes ar putea să o readucă în lupta pentru locurile de cupe europene. Lucrurile sunt diferite la Bochum, care, datorită celor trei victorii consecutive, a ieşit din zona retrogradării, cel puţin pentru moment, cele 16 puncte din prezent aducând-o la doar un punct de locul de baraj. Bochum a pierdut şapte din cele opt deplasări ale sale din acest sezon, iar Leverkusen poate profita şi cele trei puncte ar continua forma foarte bună de până acum.  

 

Biletul Zilei 25 ianuarie 2023
Freiburg – Eintracht Frankfurt – Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.44
Bayer Leverkusen – Bochum – 1 @ 1.45

Curs final: 2.08

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare