Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 26 iunie 2023. Dublă pe tenis de la Bad Homburg

Biletul Zilei AZI 26 iunie 2023. Dublă pe tenis de la Bad Homburg

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei revine cu două pariuri pe tenis, de data aceasta de la turneul feminin de la Bad Homburg (Germania). Sportiva din România, Jaqueline Adina Cristian participă din primul tur, unde o va înfrunta pe rusoaica Varvara Gracheva, în timp ce Bianca Vanessa Andreescu se va duela cu Sonay Kartal.

Biletul Zilei AZI 26 iunie 2023

Rotiri gratuite fara depunere la MagicJackpot daca accesezi site-ul lui Andrei Dumitru in luna Iunie. Jaquelin Cristian nu a reuşit o performanţă notabilă în cadrul primei competiţii disputate pe iarbă, fiind eliminată încă din primul tur de la turneul de tip Challenger de la Gaiba (Italia), fiind eliminată de Sinja Kraus (5-7, 3-6), mult mai slab cotată. Jucătoarea din România nu a reuşit mari performanţe la turneele importante în acest sezon, fiind eliminată din calificările de la Roland Garros de conaţionala Gabriela Ruse (6-3, 6-4), iar la Valencia în primul tur, de Clara Tauson (4-6, 5-7). Gracheva, clasată pe locul 43 în clasamentul WTA şi cu prestaţii mult mai bune decât ale româncei, porneşte cu prima şansă în duelul din primul tur de la Bad Homburg, chiar dacă a fost învinsă din primul tur la Berlin de Donna Vekic (6-3, 6-2). Varvara Gracheva are de partea sa şi partidele mult mai tari, ajungând până în turul secund la Roland Garros şi sferturi de finală la Strasbourg. Pariem pe victoria sportivei din Rusia, care poate profita de forma slabă a lui Jaqueline Cristian şi se poate califica în optimile de finală.   

Andreescu, meci uşor pe hârtie în primul tur

Andrei Dumitru iti propune alte pronosticuri pe site-ul sau. Un alt eveniment din cadrul turneului de la Bad Homburg propus pentru Biletul Zilei de luni este partida dintre Bianca Vanessa Andreescu şi Sonay Kartal, confruntare care se anunţă relativ uşoară pentru sportiva din Canada. Andreescu a fost eliminată rapid de la primele două turnee pe iarbă din acest sezon, la S-Hertogenbosch, în optimi, iar la Berlin în primul tur. Sonay Kartal, clasată pe locul 303 WTA, beneficiază de un wildcard, iar şansele sale pentru calificarea în optimi sunt reduse. Sportiva britanică are mult mai multe partide pe iarbă decât adversara sa, însă majoritatea în cadrul unor competiţii ITF, excepţia fiind Nottingham, unde a fost eliminată din primul tur. Mizăm pe un succes din partea sportivei din Canada cu origini în România, aflată în top 35 mondial şi cu experienţă mult mai mare decât Sonay Kartal.    

Biletul Zilei 26 iunie 2023

Jaqueline Adina Cristian – Varvara Gracheva – 2 @ 1.42
Bianca Vanessa Andreescu – Sonay Kartal – 1 @ 1.47
Curs final: 2.09

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare