Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 28 ianuarie 2023. Sâmbătă plină cu meciuri în FA Cup

Biletul Zilei AZI 28 ianuarie 2023. Sâmbătă plină cu meciuri în FA Cup

Pariuri sportive

Comentarii

Runda a cincea din FA Cup se apropie de sfârşit, iar o parte importante din meciuri se vor juca astăzi. Biletul Zilei este compus din partidele echipelor de Premier League, Leicester şi Southampton, care se vor duela cu Walsall şi Blackpool, misiunea lor fiind relativ uşoară.

Deplasarea lui Leicester la formaţia din liga a patra, Walsall, nu vine în cel mai bun moment pentru echipa pregătită de Brendan Rodgers. Ultimul succes în campionat datează încă din perioada dinaintea startului Cupei Mondiale, iar Leicester a căzut în clasament. Eliminaţi şi din EFL Cup de Newcastle (2-0), „vulpile” au obţinut ultimul succes în FA Cup, contra lui Gillingham FC, la limită, scor 0-1.

Biletul Zilei AZI 28 ianuarie 2023

Bonus la inregistrare la Superbet prin intermediul lui Andrei Dumitru. Walsall este o grupare de jumătatea clasamentului în League Two, iar în runda anterioară din Cupa Angliei a trecut de Stockport, scor 1-2. Leicester ar trebui să-şi dovedească valoarea în acest meci, iar o victorie este iminentă. Leicester nu mai poate să îşi asume încă un eşec, are nevoie de un succes pentru un plus de moral în campionat, iar pariul propus pentru acest duel este 2 & Peste 1.5 goluri.

Southampton – Blackpool este un meci mult mai ofertant, deoarece ambele echipe se află în primele două eşaloane ale Angliei. Southampton, „lanterna roşie” din Premier League, nu are printre obiective câştigarea Cupei Angliei, ci salvarea de la retrogradare, iar viziunea este aceeaşi şi la Blackpool, aflată pe penultimul loc în Championship. „Sfinţii” au fost eliminaţi în ultimul meci oficial din EFL Cup de Newcastle (0-1), iar concentrarea pe o singură competiţie sau două este mult mai uşoară pentru gruparea antrenată de Nathan Jones. Chiar dacă FA Cup nu se numără printre obiectivele sale, Southampton trebuie să îşi respecte blazonul de echipă din Premier League şi să facă tot posibilul să treacă de modesta Blackpool, care a produs o surpriză mare în runda precedentă, eliminând-o pe Nottingham Forrest (4-1). Cota pentru victoria gazdelor în timp regulamentar, 1.47, merită pariată pe un bilet cu mai multe evenimente. 

Biletul Zilei 28 ianuarie 2023

Walsall – Leicester – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.60
Southampton – Blackpool – 1 @ 1.47

Curs final: 2.35

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare