Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 3 februarie 2023. Poate redresa corabia Chelsea?

Biletul Zilei AZI 3 februarie 2023. Poate redresa corabia Chelsea?

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de vineri vine cu două meciuri interesante din Premier League şi La Liga. Chelsea şi Fulham vor avea o partidă extrem de importantă pentru ambele echipe, deoarece cele trei puncte puse în joc vor fi esenţiale în cursa lor pentru locurile de cupe europene. Athletic Bilbao şi Cadiz oferă un duel în care gazdele par mari favorite, însă forma precară dă şanse celor de la Cadiz.

Chelsea a zdrobit literalmente piaţa transferurilor în Europa, însă clasamentul din Premier League nu arată asta. Albaştrii se află la jumătatea clasamentului în Premier League, cu doar 29 de puncte strânse în 20 de etape. Fulham, o formaţie cu investiţii la un nivel mult mai scăzut faţă de adversara de azi, este pe şapte, cu două puncte în plus faţă de Chelsea.

Biletul Zilei AZI 3 februarie 2023

Bonus la înregistrare la Maxbet pentru a paria pe eSports prin Andrei Dumitru. Fulham a avut recent o serie de cinci victorii consecutive în toate competiţiile, dintre care patru erau în campionat, inclusiv ultimul succes, cel din 12 ianuarie, meci încheiat 2-1. Chelsea a câştigat patru puncte în ultimele două etape de Premier League, câştigând acasă cu Palace (1-0) şi terminând la egalitate cu Liverpool (0-0). Având în vedere perioada de aproximativ două săptămâni fără vreun meci oficial disputat, Chelsea are un avantaj faţă de Fulham, cât şi lotul, cu mult mai valoros. Vom miza pe victoria gazdelor în derby-ul din Vestul Londrei.

Athletic Bilbao şi Cadiz au obiective total opuse, iar miza punctelor puse în joc este importantă pentru ambele echipe. Bascii nu au mai câştigat în campionat de cinci etape, ultima victorie datând înainte de startul Cupei Mondiale. De altfel, singurele victorii ale lui Bilbao de după Cupa Mondială sunt în Cupa Spaniei. Cadiz a strâns puncte importante în ultimele cinci etape de La Liga, reuşind să câştige opt puncte din cele 15 puse în joc (V2, E2, Î1) şi se apropie de locurile de deasupra liniei retrogradării. Bilbao a câştigat meciul tur fără probleme, scor 0-4, şi confruntarea de azi este la îndemâna ei. Pariem pe victoria gazdelor, care au acumulat 17 din cele 26 de puncte avute în meciurile de pe teren propriu, Athletic Bilbao fiind una dintre echipele puternice acasă.

 

Biletul Zilei 3 februarie 2023
Chelsea – Fulham – 1 @ 1.60
Athletic Bilbao – Cadiz – 1 @ 1.44

Curs final: 2.30

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare