Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 30 ianuarie 2023. Avalanşă de goluri pentru un start de săptămână ideal

Biletul Zilei AZI 30 ianuarie 2023. Avalanşă de goluri pentru un start de săptămână ideal

Biletul zilei

Comentarii

Campionatele Europei trec la finalul acestei seri de încă o rundă, în care multe lucruri s-au schimbat. Biletul Zilei de luni vine din Serie A, unde vom paria pe confruntarea dintre Udinese şi Hellas Verona, cât şi pe meciul dintre Roda şi Zwolle, o restanţă pentru etapa a 18-a din Eerste Divisie.

Udinese are şansa să îşi securizeze poziţia din clasament la finalul meciului cu Hellas Verona, o partidă interesantă atât pentru partea superioară a clasamentului, cât şi pentru zona retrogradării. Udinese este una dintre formaţiile surpriză a acestei stagiuni de Serie A, se află pe locul şapte, cu 28 de puncte acumulate în 19 etape (V7, E7, Î5) şi are şanse mari la o prezenţă în preliminariile Conference League la anul. Hellas Verona se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Biletul Zilei AZI 30 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet poate fi descoperit pe site-ul lui Andrei Dumitru. Cele 12 puncte strânse o aduc abia pe locul 18, la cinci lungimi faţă de primul loc deasupra liniei retrogradării. Udinese a încheiat în etapa anterioară o serie negativă de 11 partide fără victorie în toate competiţiile, victoria de la Sampdoria, 0-1, păstrând-o pe locul şapte. Şi adversara de astăzi a urcat în clasament, reuşind să strângă şapte puncte în ultimele patru etape (V2, E1, Î1), inclusiv o victorie contra lui Cremonese (2-0), cu care este în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Udinese este favorită, însă forma din ultimele două luni nu a fost cea dorită, iar Hellas Verona are şansa ei. Alegem un pronostic pe goluri, Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri, cu o cotă de 1.55, pentru că ambele echipe au nevoie de puncte pentru a-şi îndeplini obiectivele.

Continuăm cu partida liderului din a doua divizie din Olanda, Zwolle, care se va deplasa la Roda. Ambele echipe sunt implicate în lupta la promovare, cu Zwolle în calitate de mare favorită la o promovare directă în Eredivisie la finalul acestei stagiuni şi Roda cu şanse la play-off-ul de promovare. Gazdele ocupă locul opt, cu 31 de puncte strânse (V9, E4, Î8), iar cursa la jumătatea clasamentului este destul de strânsă, deoarece Roda se află la egalitate de puncte şi cu NAC Breda, dar cu un golaveraj mai bun. Zwolle este echipa cea mai bună din campionat la ora actuală, cu 16 victorii, doar trei eşecuri şi două remize. Deplasarea va fi dificilă, însă prestaţiile din ultimele etape sunt solide, au opt victorii consecutive şi merg cu gândul la o victorie. Presiunea este şi pe Roda, deoarece a reuşit să lege trei etape fără eşec (V2, E1) şi doreşte să păstreze forma bună, iar un egal ar fi mulţumitor, mai ales că urmăritoarele sunt foarte aproape. Eerste Divisie are etape spectaculoase, cu goluri multe şi aşa o să fie şi la acest meci, unde se vor duela echipe cu o medie de peste trei goluri pe meci, iar pronosticul ales este Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri.

 

Biletul Zilei 30 ianuarie 2023
Udinese – Verona – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.55
Roda – Zwolle – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.40

Curs final: 2.17

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare