Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 30 iulie 2023. Cote de succes la final de weekend

Biletul Zilei AZI 30 iulie 2023. Cote de succes la final de weekend

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de duminică, 30 iulie, propune, din nou, un meci oficial al campioanei României, Farul Constanţa, care se va duela cu Poli Iaşi în cadrul etapei a 3-a din Superliga. Celălalt meci de pe bilet vine din Juliper Pro League, de la confruntarea dintre Club Brugge şi KV Mechelen.

Biletul Zilei AZI 30 iulie 2023

Rotiri gratuite la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru în luna Iulie. Campioana României doreşte să continue seria victoriilor şi în competiţia internă, iar forma arătată în Superliga este excelentă. După eliminarea din Champions League echipa lui Gică Hagi a fost mult mai convingătoare pe teren, iar victoria din ultima etapă de campionat, scor 4-1 cu FC Voluntari, precum şi succesul din partida tur cu Urartu, 3-2, a demonstrat faptul că Farul are o altă atitudine pe teren. Chiar dacă au fost conduşi de două ori, „marinarii” au revenit de fiecare dată, iar victoria a fost obţinută în minutele de prelungire ale partidei la Ovidiu. Poli Iaşi a început slab sezonul, cu două eşecuri, unul acasă, în compania celor de la FC Hermannstadt, scor 1-3, şi unul în deplasare, la Cluj, cu CFR, scor 2-0, în etapa inaugurală. Ieşenii trebuie să îşi regăseacă forma rapid, deoarece toate formaţiile vor lupta cu îndârjire pentru fiecare punct pus în joc, inclusiv Farul. În mod firesc, gazdele trebuie să câştige jocul din această etapă, iar cota oferită pentru victoria constănţenilor, 1.57, este bună de jucat pe un bilet cu mai multe evenimente.  

Biletul Zilei AZI 30 iulie 2023

Vezi ponturi fotbal pe site-ul lui Andrei Dumitru. Din Belgia vine al doilea meci ales pentru Biletul Zilei. Club Brugge şi KV Mechelen, două din echipele ce au avut performanţe notabile în sezonul trecut de Juliper Pro League, se vor duela în etapa inagurală a campionatului. Brugge a ratat mare parte din obiectivele din stagiunea anterioară, însă a debutat cu un succes în noul sezon, în preliminariile Conference League. Victoria din partida tur cu danezii de la Aarhus, scor 3-0, asigură, în mare parte, calificarea echipei belgiene în turul al treilea al preliminariilor. Mechelen a pierdut finala Cupei Belgiei cu Antwerp, precum şi Supercupa, de data aceasta după executarea penalty-urilor. Brugge s-a impus în ambele jocuri din sezonul trecut cu 3-0, iar punctele puse în joc sunt, din nou, prioritatea gazdelor. Pentru a evita problemele din trecut, cei de la Brugge trebuie să convingă încă din prima etapă, iar o victorie în faţa lui KV Mechelen ar fi excelentă pentru moralul echipei. Pariem pe victoria gazdelor şi obţinem cota 1.47, care ne completează biletul şi merită încercată şi în combinaţii cu alte pariuri.  

Biletul Zilei 30 iulie 2023

Farul Constanţa – Poli Iaşi – 1 @ 1.57
Club Brugge – KV Mechelen – 1 @ 1.47
Curs final: 2.30

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare