Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 30 iunie 2023. Dublă din Irlanda

Biletul Zilei AZI 30 iunie 2023. Dublă din Irlanda

Pariuri sportive

Comentarii

Finalul lunii se anunţă proftabil, deoarece Biletul Zilei de vineri, 30 iunie, vine cu două propuneri de pariuri din campionatul Irlandei. Dundalk – Shamrock Rovers, respectiv Shelbourne – Derry City, sunt partidele alese, care cumulează o cotă de 2.40.

Biletul Zilei AZI 30 iunie 2023

Rotiri gratuite la Betano pentru jucatorii noi prin Andrei Dumitru. Începem cu un meci interesant al etapei a 22-a, cel dintre Dundalk şi Shamrock Rovers, două echipe de tradiţie din liga irlandeză. Dundalk se află pe locul 4, cu 36 de puncte acumulate în 23 de partide (V10, E6, Î7), iar distanţa faţă de liderul Shamrock se poate reduce, numai cu condiţia să se impună astăzi. Fără eşec de patru etape, Dundalk a reuşit să se apropie de locurile de podium, poziţii europene, iar avansul celor de la St. Patricks şi Derry City este de numai trei puncte. Shamrock, liderul la zi al campionatului Irlandei, cu 46 de puncte strânse până acum (V13, E7, Î3), a câştigat un meci important în lupta pentru titlu în etapa precedentă, în detrimentul celor de la Derry City (1-0), victorie care asigură un avantaj liniştitor oaspeţilor. Shamrock s-a impus în ambele partide jucate contra celor de la Dundalk în acest sezon, 2-0 acasă şi 0-4 în deplasare, iar un nou succes ar asigura distanţa de 7 puncte dintre lider şi urmăritoarele sale. Aşadar, pariem „Pauză sau final 2”, pronostic în favoarea oaspeţilor, neînvinşi în ultimele cinci etape şi care par că şi-au găsit forma ideală în etapele anterioare.   

Biletul Zilei AZI 30 iunie 2023

Biletul Zilei este disponibil in fiecare zi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Continuăm cu partida dintre Shelbourne şi Derry City, un alt meci din cadrul etapei a 22-a din campionatul irlandez. Shelbourne a câştigat un singur meci din ultimele şapte de campionat, acum trei etape, acasă cu cei de la Drogheda, scor 3-2. Gazdele, chiar dacă vor câştiga sau pierde partida contra celor de la Derry City, nu vor putea să urce sau să cadă în clasament, deoarece au cinci puncte în minus faţă de Bohemians, ocupanta locului 5, respectiv 7 în plus faţă de Drogheda, echipa de pe locul 7. Derry City vine după eşecul din derby-ul cu Shamrock, care a îndepărtat-o şi mai mult de titlu, iar ambiţia cea mare este revenirea pe teren cu un succes, al 12-lea din acest sezon. Pariem „Draw no bet winner 2”, pronostic care va fi câştigător dacă Derry City se va impune, însă, în cazul unui rezultat de egalitate, primim cota 1.    

Biletul Zilei 30 iunie 2023

Dundalk – Shamrock Rovers – Pauză sau final 2 @ 1.60
Shelbourne – Derry City – DNB 2 @ 1.50     
Curs final: 2.40

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare