Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 31 ianuarie 2023. Cotele care aduc profitul

Biletul Zilei AZI 31 ianuarie 2023. Cotele care aduc profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de marţi propune două meciuri în care vom miza pe favorite. Newcastle va avea misiunea de a păstra avantajul din meciul tur contra lui Southampton, iar Beşiktaş este obligată să câştige deplasarea de la Karagumruk, pentru a rămâne în cărţi în lupta la titlu.

Newcastle şi Southampton au oferit o partidă tur extrem de interesantă, cu multe ocazii, goluri anulate, cu tensiune şi cu echipa mai bună câştigătoare la final. „Coţofenele” au ieşit câştigătoare la finalul meciului, unul care părea să se ducă spre o remiză albă, iar golul marcat de Joelinton în minutul 73 o aduce în pole position pentru finala EFL Cup.

Biletul Zilei AZI 31 ianuarie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu alte bilete la pariuri pe site-ul său. Newcastle va fi nevoită să menţină avantajul din meciul tur sau să atace o nouă victorie, pentru ca grijile în privinţa calificării să nu mai fie de-a lungul meciului. Southampton foarte probabil va respecta competiţia, ca de fiecare dată, şi va încerca să îşi joace şansa, aşa că gazdele trebuie să rămână în gardă. Este un meci la îndemâna lor, iar cota pentru victorie este 1.50, una pe care nu trebuie să o ratăm.

Continuăm cu meciul dintre Karagumruk şi Beşiktaş, o deplasare importantă pentru echipa de pe locul al treilea. Karagumruk nu a mai pierdut de cinci etape în campionat, perioadă în care s-a îndepărtat de zona retrogradării şi a ajuns până pe locul 10. Gazdele au 22 de puncte, iar poziţia din prezent oferă linişte echipei. Deplasarea lui Beşiktaş vine într-un moment bun pentru Karagumruk, iar oaspeţii au luat cu asalt Super Lig, ultimele cinci victorii aducând-o pe ultimul loc de pe podium. Beşiktaş vine cu gândul la cele trei puncte, deoarece trebuie să se menţină în lupta pentru titlu cu Galatasaray şi Fenerbahce, iar gazdele vor avea o misiune dificilă. Pariem X2, un pronostic realizabil, cu o cotă de 1.30, care ne întregeşte biletul.

 

Biletul Zilei 31 ianuarie 2023
Newcastle – Southampton – 1 @ 1.50
Karagumruk – Beşiktaş – X2 @ 1.30

Curs final: 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare