Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 4 februarie 2023. Solistele care înmulţesc banii

Biletul Zilei AZI 4 februarie 2023. Solistele care înmulţesc banii

Pariuri sportive

Comentarii

Premier League iese din nou la rampă cu o zi plină de evenimente tari. Liderul Arsenal va avea o deplasare interesantă la Everton, care l-a angajat pe Sean Dyche cu o misiune certă: salvarea de la retrogradare. Newcastle continuă cursa pentru Champions League cu o partidă contra lui West Ham pe teren propriu, un meci pe care îl tratează în calitate de echipă favorită.

 Everton – Arsenal este un meci cu o favorită sigură, anume echipa oaspete. Everton este ameninţată cu retrogradarea în Championship, iar demiterea lui Frank Lampard doreşte producerea unui şoc la echipă, iar angajarea lui Sean Dyche la cârma echipei din Liverpool pare un nou început, chiar dacă are loc la jumătatea sezonului.

Biletul Zilei AZI 4 februarie 2023

Bonus fără depunere la Betano pentru a paria în acest weekend. Everton se află pe penutlimul loc din Premier League, cu doar 15 puncte strânse în 20 de jocuri şi nu a mai câştigat de opt etape (E2, Î6), o formă care nu are cum să o coteze cu prima şansă împotriva lui Arsenal, principala favorită la titlu.  Arsenal este pe val în campionat şi pare să nu mai aibă contracandidată la titlu. Tunarii au pierdut un singur meci în acest sezon şi au remizat în alte două partide de Premier League, iar meciul contra lui Everton nu ar trebui să pună probleme elevilor lui Mikel Arteta, care vor ataca victoria.

Newcastle – West Ham este un al meci dezechilibrat al etapei a 22-a din Premier League dacă ne raportăm la poziţiile în clasament ale celor două echipe, însă valorile celor două loturi sunt destul de apropiate. Totuşi, „coţofenele” au parte de un sezon de vis, ocupă locul al treilea în clasament (la egalitate de puncte cu Manchester United, dar cu un golaveraj mai bun) şi au şanse mari la calificarea în grupele Champions League.

În plus, Newcastele s-a calificat în finala EFL Cup după dubla cu Southampton şi are şanse să câştige şi un trofeu. West Ham are probleme mari cu salvarea de la retrogradare, deoarece se află la numai un punct de primul loc retrogradabil, iar grijile sunt mari pentru gruparea londoneză. „Ciocănarii” au câştigat doar cinci partide din cele 20 jucate, iar cifrele slabe se resimt în clasament şi în moralul echipei. Newcastle este mare favorită azi, iar victoria este principalul obiectiv, deoarece are cifre incredibile pe teren propriu, fiind singura echipă neînvinsă, alături de Arsenal, pe teren propriu în această stagiune de Premier League.

Biletul Zilei 4 februarie 2023
Everton – Arsenal – 2 @ 1.42
Newcastle – West Ham – 1 @ 1.65

Curs final: 2.34

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare