Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 4 iulie 2023. Pariem pe favoritele zilei

Biletul Zilei AZI 4 iulie 2023. Pariem pe favoritele zilei

Pariuri sportive

Comentarii

Tabloul feminin de la Wimbledon oferă o serie de partide interesante, iar Biletul Zilei de marţi oferă o cotă totală de 2.23. Biletul este alcătuit din meciurile Shelby Rogers – Elena Rybakina, respectiv Ons Jabeur – Magdalena Frech.

Biletul Zilei AZI 4 iulie 2023

Bonus fără depunere la Superbet prin site-ul lui Andrei Dumitru. Câştigătoarea de anul trecut, Elena Rybakina, începe misiunea pentru apărarea titlului cucerit în sezonul precedent. Adversara sportivei din Kazakhstan, aflată pe locul 3 în clasamentul WTA, va fi Shelby Rogers, originară din Statele Unite şi clasată pe locul 46 WTA. Rogers nu a avut cele mai bune luni pe zgură, fiind eliminată în turul secund de la Madrid de Irina Begu, iar la Roma şi Roland Garros încă din primele tururi. La singura competiţie pe iarbă la care a participat, la Eastbourne, sportiva americană a fost înfrântă de Camila Osorio (4-6, 4-6). Rybakina nu se poate lăuda cu un parcurs mai bun la cel mai recent turneu la care a luat parte, cel de la Berlin, fiind învinsă de Donna Vekic încă din optimi, în trei seturi. Rybakina şi Rogers s-au mai întâlnit de cinci ori în cadrul competiţiilor WTA, iar jucătorea aflată pe podiumul clasamentului WTA a câştigat trei partide, în timp ce Rogers numai două. Pariul propus este în favoarea Rybakinei, „Scor corect: 0-2”, care va trage tare pentru victorie, deoarece are de apărat punctele câştigate anul trecut.

Biletul Zilei AZI 4 iulie 2023

Vezi biletul zilei pentru toată luna Iulie pe site-ul lui Andrei Dumitru. Ons Jabeur, cealaltă finalistă din 2022, începe competiţia cu o partidă contra polonezei Magdalena Frech. Jabeur nu a reuşit mari performanţe la turneele pe iarbă premergătoare Wimbledonului, fiind eliminată chiar în prima partidă la Berlin, iar la Eastbourne din faza optimilor. Frech a disputat mult mai multe partide decât Jabeur pe iarbă, participând la turneele de la Nottigham şi Birmingham, unde a fost eliminată de fiecare dată în sferturile de finală, iar la Eastbourne nu a trecut de calificări. Frech nu a reuşit un parcurs senzaţional la ediţie precedentă de Wimbledon, fiind eliminată încă din turul secund, iar misiunea de acum se anunţă şi mai dificilă, deoarece va întâlni un cap de serie. Pariem „Scor corect: 2-0”, un pronostic în favorea sportivei din Tunisia, care a demonstrat că poate ajunge departe la marile turnee, iar cursa pentru apărarea celor 1000 de puncte câştigate anul trecut nu trebuie să se oprească din primul tur.        

 

Biletul Zilei 4 iulie 2023

Shelby Rogers – Elena Rybakina – Scor corect: 0-2 @ 1.38
Ons Jabeur – Magdalena Frech – Scor corect: 2-0 @ 1.62  
Curs final: 2.23 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare