Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 6 ianuarie 2023. Dublăm banii în La Liga

Biletul Zilei AZI 6 ianuarie 2023. Dublăm banii în La Liga

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de azi vine din La Liga, unde vom paria pe cele două partide care deschid runda a 16-a. Elche – Celta Vigo este primul duel al zilei, apoi este urmat de confruntarea dintre Valencia şi Cadiz.

Elche – Celta este o partidă importantă în zona retrogradării din La Liga, iar cele trei puncte puse în joc vor fi disputate într-un meci ce se anunţă strâns. Elche este codaşa clasamentului din prima divizie din Spania, cu doar patru puncte acumulate în 15 etape şi fără vreo victorie în aceste meciuri.

Biletul Zilei AZI 6 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere la Betano sunt disponibile astăzi pe site-ul lui Andrei Dumitru. O victorie diseară ar fi un adevărat miracol pentru gazde, care au reuşit să marcheze doar de 10 ori în această ediţie de La Liga. Nici despre Celta Vigo nu putem vorbi la superlativ, deoarece oaspeţii se află la doar un punct de primul loc retrogradabil, ocupat de Sevilla. Celta a revenit în campionat cu o remiză contra Sevillei, scor 1-1, care o păstrează pe locul 17, la egalitate de puncte cu Espanyol. Lupta în zona roşie a clasamentului se anunţă a fi una extrem de captivantă, iar duelul direct dintre Elche şi Celta ar fi ideal să aibă o câştigătoare, deoarece egalul nu îmbunătăţeşte situaţia niciuneia dintre formaţii. Pariul nostru este Peste 1.5 goluri, un pronostic ce are o cotă bună, 1.42, şi şanse mari de reuşită, pentru că e nevoie de o victorie în ambele tabere.

Continuăm cu celălalt meci al zilei, cel dintre Valencia şi Cadiz. Valencia se menţine la jumătatea clasamentului din La Liga şi după eşecul din deplasarea de la Villarreal, iar partida de pe teren propriu cu Cadiz se anunţă la îndemâna grupării antrenate de Gennaro Gattuso. Cadiz este una dintre candidatele la retrogradare din acest sezon, evoluţiile din cele 15 etape scurse nefiind satisfăcătoare şi, cel mai important, nu au adus puncte echipei, care ocupă penultimul loc din clasament. Valencia nu a strălucit în această stagiune, însă este favorită cu Cadiz, iar noi vom paria Pauză sau final 1, un pariu cu o cotă de 1.42.  

Biletul Zilei 6 ianuarie 2023

Elche – Celta Vigo – Peste 1.5 goluri @ 1.42
Valencia – Cadiz – Pauză sau final 1 @ 1.42

Curs final: 2.01

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare