Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 7 februarie 2023. Rejucările în FA Cup aduc cote de top

Biletul Zilei AZI 7 februarie 2023. Rejucările în FA Cup aduc cote de top

Pariuri sportive

Comentarii

FA Cup încă are parte de o serie de duble îndecise, terminate la egalitate în primul meci, aşa că este nevoie de rejucări. Burnley şi Ispwich Town au remizat la zero în tur, iar Wrexham a produs una dintre surprizele şaisprezicimilor, reuşind să i se opună lui Sheffield United, într-un thriller încheiat 3-3.

Remiza dintre Burnley şi Ispwich a fost surprinzătoare, dar în acelaşi timp aşteptată. Gazdele de azi au ca obiectiv promovarea în Premier League, iar FA Cup nu reprezintă o competiţie pe care Vincent Kompanysă pună foarte mult preţ. Totuşi, Ipswich este o grupare de liga a treia, care nu ar trebui să pună probleme lui Burnley, iar deplasarea pe Turf Moor va fi mult mai dificilă faţă de partida tur.

Biletul Zilei AZI 7 februarie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Superbet disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. În cele din urmă, această dublă trebuie să aibă o câştigătoare, iar Burnley este favorita, pe a cărei victorie vom miza. Pariem Pauză sau final 1, un pronostic cu o cotă de 1.62, destul de mare, deoarece se vor folosi jucătorii care nu sunt titulari obşnuiţi, însă trebuie să ţinem cont de o statistică importantă: Burnley este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

Dacă partida tur dintre Burnley şi Ispwich a fost lipsită de goluri şi spectacol, cea dintre Sheffield United şi Wrexham a avut de toate. Sheffield a avut de furcă cu gruparea de liga a cincea, iar Wrexham a arătat că farmecul FA Cup încă există şi echipele mici au şansa lor la calificare. Totuşi, Sheffield, precum Burnley, este un colos din Championship, mare favorită la promovarea în Premier League, iar gruparea modestă din diviziile inferioare nu ar trebui să îi mai pună probleme pe teren propriu. Pariul firesc va fi pe victoria gazdelor în timp regulamentar, care are o cotă de 1.50.

Biletul Zilei 7 februarie 2023

Burnley – Ipswich Town – Pauză sau final 1 @ 1.62
Shieffield United – Wrexham – 1 @ 1.50

Curs final: 2.43

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare