Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 7 ianuarie 2023. FA Cup ne aduce partidele profitabile

Biletul Zilei AZI 7 ianuarie 2023. FA Cup ne aduce partidele profitabile

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de sâmbătă vine din cea mai veche competiţie din lume, FA Cup, care are o mulţime de partide azi. Pentru că oferta este vastă şi granzii din Premier League intră pe teren, am ales meciul dintre Sheffield Wednesday şi Newcastle, respectiv confruntarea dintre Liverpool şi Wolves.

Începem cu partida dintre Sheffield Wednesday şi Newcastle, un meci în care „coţofenele” sunt cotate cu şanse mari la calificare în faza următoare. Sheffield Wednesday, odinioară o echipă de Premier League, în prezent se află în League One (al treilea eşalon din Anglia), pe locul secund, iar în tururile anterioare din FA Cup au trecut de Burton (League One), scor 4-2, şi de Mansfield (League Two), scor 2-1, formaţii sub valoarea gazdelor de diseară.

Biletul Zilei AZI 7 ianuarie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă pe site-ul său cu o mulţime de alte pronosticuri. Newcastle nu a mai câştigat de două etape în campionat, remizând la zero cu Leeds United şi Arsenal, iar un succes în FA Cup ar putea readuce gustul victoriilor echipei pregătite de Eddie Howe. Bineînţeles, Sheffield Wednesday este o echipă tare pe teren propriu în campionat şi în FA Cup, iar în prezent este neînvinsă în ultimele 11 meciuri de acasă (V9, E2), aşa că Newcastle nu va avea o misiune atât de uşoară pe cât pare. Cota pentru victoria oaspeţilor în timp regulamentar este 1.47, pe care o vom paria, cu menţiunea că este foarte probabil ca antrenorul echipei de pe locul trei din Premier League nu o să folosească toţi titularii, deoarece intensitatea ultimelor meciuri şi cele care urmează poate afecta forma jucătorilor utilizaţi frecvent.

Câştigătoarea FA Cup, Liverpool, o va primi pe Wolves pe teren propriu într-un meci care pare să fie condus de la un capăt la celălalt de echipa gazdă. Wolves are alte priorităţi în prezent, probleme din campionat fiind enorme, pentru că gruparea din Wolverhampton se află pe penultimul loc din Premier League, iar Cupa Angliei nu reprezintă o prioritate. Liverpool are drum liber către victorie, aşa că vom paria 1, un pariu bun, care merită jucat cu încredere, şi care are cota 1.32.   

Biletul Zilei 7 ianuarie 2023

Sheffield Wednesday – Newcastle United – 2 @ 1.47
Liverpool – Wolverhampton – 1 @ 1.32

Curs final: 1.94

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare