Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 9 ianuarie 2023. Arsenal şi Bilbao, favoritele zilei

Biletul Zilei AZI 9 ianuarie 2023. Arsenal şi Bilbao, favoritele zilei

Pariuri sportive

Comentarii

O nouă săptămână plină de evenimente din lumea fotbalului a început. Biletul Zilei de luni vine cu partide din La Liga FA Cup, confruntarea dintre Athletic Bilbao şi Osasuna, dar şi din FA Cup, de unde propunem duelul dintre Oxford şi Arsenal.

Athletic Bilbao – Osasuna este un meci pentru locurile de cupe europene în La Liga. În ultimele sezoane puteam spune despre cele două echipe că nu au mari pretenţii în fruntea clasamentului, însă rezultatele slabe ale unor echipe de top, precum Sevilla, fac loc celor două în această luptă strânsă. Gazdele ocupă locul cinci, cu 25 de puncte strânse şi au revenirea în campionat a fost cu un egal, o remiză albă în deplasarea de la Betis.

Biletul Zilei AZI 9 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere la Betano poţi găsi dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Osasuna a jucat tot în deplasare ultimul meci al anului în La Liga, la Real Sociedad, unde a pierdut, scor 2-0. Bascii au avut o misiune uşoară în deplasarea din Cupa Spaniei, de la Eldense, meci încheiat 1-6, în timp ce Osasuna a fost nevoită să joace cele 120 de minute cu Gimnastic pentru a se califica. Bilbao este cotată cu prima şansă, pe bună dreptate, deoarece este una dintre echipele care au evoluţii excelente pe teren propriu (V6, E1, Î2), iar Osasuna nu excelează la numărul de puncte obţinute în deplasare, doar opt în şapte jocuri. Alegem pariul Pauză sau final 1, un pronostic ce are cota 1.47.

Arsenal, liderul din Premier League, continuă cursa către trofeul Cupei Angliei cu o deplasare la Oxford, echipă de jumătatea clasamentului în League One. Oxford a trecut în tururile anterioare de Woking (1-2) şi de Exter (4-1), iar confruntarea cu un adversar de top în turul al patrulea, precum Arsenal, era inevitabilă pentru formaţia din eşalonul al treilea din Anglia. „Tunarii” ar trebui să se califice fără emoţii, şi noi am ales un pronostic pe diferenţă de goluri la finalul partidei, Handicap Asiatic Arsenal -1.5, un pariu cu o cotă de 1.52.      

Biletul Zilei 9 ianuarie 2023

Athletic Bilbao – Osasuna – Pauză sau final 1 @ 1.47
Oxford – Arsenal – Handicap Asiatic Arsenal -1.5 @ 1.52

Curs final: 2.23

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare