Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 9 martie 2023. Juventus şi Leverkusen, favorite împotriva unor adversare incomode

Biletul Zilei AZI 9 martie 2023. Juventus şi Leverkusen, favorite împotriva unor adversare incomode

Pariuri sportive

Comentarii

Joia vine cu primele dueluri din optimile Europa League şi Conference League, manşa tur, care aduc faţă în faţă echipe de valori apropiate, dar şi duble dezechilibrate. Bayer Leverkusen este mare favorită înaintea dublei cu Ferencvaros, în timp ce Juventus va avea o dublă manşă mai grea cu Freiburg.

Bayer Leverkusen a avut o dublă încinsă cu AS Monaco în şaisprezecimi, care s-a încheiat cu scorul 5-5 la general, iar germanii au avut câştig de cauză la loviturile de departajare. Cele două echipe au câştigat partidele din deplasare cu scorul 2-3, iar totul s-a decis la loteria penalty-urilor. Ferencvaros nu a fost nevoită să joace în faza anterioară a Europa League, deoarece a câştigat grupa din care a făcut parte, performanţă ce i-a asigurat prezenţa directă în optimi.

Biletul Zilei AZI 9 martie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet exclusiv prin site-ul lui Andrei Dumitru. Maghiarii au câştigat grupa în care au mai fost echipe mult mai bine cotate, precum AS Monaco (cu care a terminat la egalitate de puncte în fruntea grupei, însă factorul de departajare a fost numărul de puncte obţinute în rezultatele directe), Trabzonspor şi Steaua Roşie Belgrad. Misiunea lui Leverkusen este să nu mai cedeze la fel de uşor iniţiativa ca în dubla cu AS Monaco, iar acest lucru este probabil, deoarece adversarul nu are un lot la fel de puternic precum al francezilor. Nu va fi prima întâlnire oficială între Leverkusen şi Ferencvaros, care s-au mai confruntat şi în grupele Europa League din sezonul 2021/2022, fiecare echipă câştigând meciul de pe teren propriu. Alegem pronosticul 1 & Peste 1.5 goluri pentru manşa tur, pentru că Bayer este implicată şi în cursa pentru locurile de Champions League în Bundesliga, iar un rezultat favorabil pe teren propriu ar putea uşura misiunea în Ungaria.

Juventus a avut o dublă manşă destul de dificilă cu Nantes, pe care a învins-o în partida decisivă din Franţa, la scor de neprezentare, inspiraţia lui Di Maria fiind factorul care a făcut diferenţa, argetinianul marcând toate cele trei goluri are italienilor. Juventus vine după un eşec ce o poate costa poziţia pentru cupele europene în sezonul viitor, AS Roma s-a impus cu 1-0 acasă şi a lăsat-o pe Juventus la 7 puncte de Atalanta, echipa care ocupă poziţia a 6-a în clasament, ultima care asigură prezenţa într-o competiţie continentală. Juventus trebuie să strângă rândurile rapid şi să treacă peste eşecul din deplasarea de la Roma, deoarece Freiburg este o piatră tare în acest sezon. Nemţii au câştigat grupa de Europa League fără probleme, cu 14 puncte din 18, neînvinşi, de altfel. În plus, „alb-negrii” se clasează foarte bine şi în campionat, poziţia a 5-a fiind una excelentă pentru o formaţie care nu avea pretenţii mari în sezoanele anterioare. Juventus este favorită pe hârtie, însă incostanţa a devenit o constantă pentru echipa lui Allegri, care nu reuşeşte să lege victoriile. Freiburg îşi va juca şansa, iar un meci cu goluri nu ar fi deloc surprinzător, pariul Peste 1.5 goluri, cu o cotă de 1.39 fiind o variantă bună pentru un asemenea meci.

Biletul Zilei 9 martie 2023

Bayer Leverkusen – Ferencvaros – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.50
Juventus – Freiburg – Peste 1.5 goluri @ 1.39  

Curs final: 2.08

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare