Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 1 aprilie 2022. Dublează banii alături de noi

Biletul Zilei din 1 aprilie 2022. Dublează banii alături de noi

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul zilei de vineri conţine două partide. Vom paria pe duelul dintre Girona şi Malaga din La Liga 2, dar şi pe derby-ul din Primeira Liga, Braga – Benfica.

Aşa cum am spus, începem cu partida dintre Girona şi Malaga. Gazdele trag tare pentru a obţine biletele de La Liga pentru sezonul viitor, în timp ce oaspeţii se luptă pentru menţinerea în al doilea eşalon al fotbalului spaniol. Girona este pe 4, cu 55 de puncte câştigate în cele 34 de partide disputate, şi are o serie de 4 victorii consecutive, dar partida cu Malaga, ocupanta locului 18, primul deasupra liniei retrogradării, poate să aducă al cincilea succes consecutiv al Gironei. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. După ce Malaga s-a impus în partida tur, scor 2-0, Girona are de partea sa şi terenul propriu pentru a-şi putea lua revanşa şi să obţină 3 puncte foarte importante.

Biletul Zilei din 1 aprilie 2022. Dublează banii alături de noi

Al doilea meci vine din Primiera Liga, un derby în adevăratul sens al cuvântului. Braga şi Benfica, vecine în clasament, se vor duela pentru cele 3 puncte într-un context special. Dacă Braga câştigă, şansele pentru locul 3 revin, deoarece Benfica are o distanţă de 9 puncte înaintea partidei, iar dacă Benfica se impune, şansele pentru locul 2 cresc, pentru că oaspeţii se află la 6 puncte de Sporting, ocupanta locului 2. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la jocuri ca la aparate, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 1 aprilie 2022. Dublează banii alături de noi

Partida tur s-a încheiat în favoarea Benficăi, care a zdrobit-o pe Braga, scor 6-1, iar gazdele din această seară vor căuta o victorie. Totuşi, noi vom conta pe un rezultat bun din partea oaspeţilor, care au lotul mai valoros şi mult mai în formă faţă de cel al Bragăi.

Biletul Zilei 1 aprilie 2022

  • Girona – Malaga – 1 @ 1.60
  • Braga – Benfica – X2 @ 1.38
  • Curs final: 2.20

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare