Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 1 ianuarie 2023. Începem anul cu două pariuri bombă din Anglia

Biletul Zilei din 1 ianuarie 2023. Începem anul cu două pariuri bombă din Anglia

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei din 1 ianuarie 2023 vine din Anglia, unde vom paria pe partida din Premier League dintre Tottenham şi Aston Villa, dar şi pe confruntarea dintre Blackpool şi Sunderland, un eveniment din Championship.

Tottenham şi Aston Villa vor trebui să îşi revină după petrecerea de Anul Nou şi să se concentreze pe meciul direct din campionat. Gazdele au dezamăgit în etapa anterioară contra celor de la Brentford, un meci încheiat la egalitate, 2-2, după ce Spurs a fost condusă cu 0-2 de Brentford. Vizita lui Aston Villa o găseşte pe Tottenham pe locul patru, cu 30 de puncte, iar presiunea pe gruparea condusă de Antonio Conte este mare, deoarece Manchester United s-a apropiat la numai un punct de echipa din Londra.

Biletul Zilei din 1 ianuarie 2023

Bonus fără depunere la Superbet chiar azi la început de an. Aston Villa nu a produs mare lucru în deplasările din acest sezon, reuşind să obţină doar cinci puncte din opt partide jucate pe teren străin, aşa că Tottenham se poate gândi serios la o victorie, iar pariul pe victoria gazdelor este excelent pentru noi, mai ales că are şi o cotă bună, 1.65.  

Blackpool şi Sunderland este meciul din Championship ales pentru a încheia biletul nostru. Un duel ce se anunţă dezechilibrat, deoarece Blackpool se află la coada clasamentului, cu doar 25 de puncte strânse în 25 de etape, iar Sunderland trage tare pentru a prinde promovarea în Premier League. Blackpool,

în afara faptului că are una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu 37 de goluri primite, ocupă locul 23, iar şansele de salvare sunt minime, cel puţin după ultimele evoluţii. Sunderland este cotată drept mare favorită astăzi, însă am ales un pronostic pe goluri, Peste 1.5 goluri, care are o cotă de 1.38, pentru că şi oaspeţii stau foarte bine în ofensivă, cu cele 37 de goluri înscrise.

Biletul Zilei 1 ianuarie 2023
Tottenham – Aston Villa  1 @ 1.65
Blackpool – Sunderland – Peste 1.5 goluri @ 1.38

Curs final: 2.27

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare