Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 1 mai 2022. Meciurile pe care nu le poţi rata!

Biletul Zilei din 1 mai 2022. Meciurile pe care nu le poţi rata!

Biletul zilei

Comentarii

Tottenham – Leicester, duel ce se va disputa în cadrul etapei cu numărul 35 din Premier League şi Barcelona – Mallorca, partidă care contează pentru runda a 34-a din La Liga alcătuiesc biletul zilei de duminică.

Deschidem biletul cu partida dintre Tottenham şi Leicester, una dintre confruntările interesante pe care Premier League ni le propune în aceast weekend. Tottenham are 2 etape fără succes în campionat, iar rivala Arsenal a preluat locul 4 după victoriile din această perioadă. Spurs a pierdut puncte importante în înfrângerea cu Brighton, scor 0-1, cât şi în remiza albă de acum o etapă cu Brentford. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Leicester nu mai are obiective în campionat, locul 10 fiind poziţia actuală a formaţiei antrenate de Brendan Rodgers, iar toate forţele se vor concentra asupra returului cu AS Roma de săptămâna viitoare, deoarece Leicester are oportunitatea de a juca o finală Europeană.  Obiectivul celor de la Tottenham nu poate fi altul decât victoria, deoarece un eventual egal sau eşec ar oferi mai multe şanse celor de la Arsenal de a consolida poziţia avantajoasă pe care o au în clasament. Vom paria pe victoria gazdelor, care ne oferă cota 1.42.

Biletul Zilei din 1 mai 2022. Meciurile pe care nu le poţi rata!

Celălalt eveniment, Barcelona – Mallorca, este cel care ne va completa biletul. Barcelona are nevoie de cele 3 puncte pentru a menţine poziţia de Champions League pentru sezonul următor, mai ales că echipe precum Real Sociedad şi Real Betis au cu câteva puncte mai puţin. Catalanii au pierdut titlul, deoarece distanţa faţă de Real Madrid este de 15 puncte înaintea disputării acestei etape. Dacă vrei să îţi încerci cu rotiri gratuite, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Mallorca se află pe locul 16, cu 32 de puncte acumulate până în prezent şi cu emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare. Oaspeţii se află la doar 2 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Granada, iar orice rezultat prost o poate aduce pe Mallorca sub linia retrogradării.

Biletul Zilei din 1 mai 2022. Meciurile pe care nu le poţi rata!

Barcelona este favorită şi are nevoie de cele 3 puncte pentru a-şi consolida poziţia în top 4 în acest final de sezon, iar această partidă vine într-un context dificil pentru catalani, care au pierdut acum 2 săptămâni calificarea în semifinalele Europa League, dar şi partide relativ uşoare în campionat, cu Cadiz, scor 0-1, şi cu Rayo Vallecano, tot 0-1. Pronosticul pentru acest meci este „1 & Peste 1.5 goluri”.

Biletul Zilei 1 mai 2022

  • Tottenham – Leicester – 1 @ 1.42
  • Barcelona – Mallorca – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.47
  • Curs final: 2.08

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare