Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul zilei din 11 martie 2022. Cota 2.91 din trei meciuri

Biletul zilei din 11 martie 2022. Cota 2.91 din trei meciuri

Pariuri sportive

Comentarii

Această săptămână plină de fotbal din Liga Campionilor şi Europa League se termină cu un weekend spectaculos, cu meciuri interesante şi cote excelente. Vineri avem parte de câteva dueluri bune, aşa că am pregătit un bilet de cota 2.91.

UTA Arad – Academica Clinceni este cel mai dezechilibrat meci de pe bilet. Jocul programat la ora 17:30 le pune faţă în faţă pe ocupanta locului trei din play-out, care începe cu 20 de puncte, şi pe Academica Clinceni, care are doar şapte şi şanse imense să retrogradeze. La Andrei Dumitru pe site găseşti o listă cu case de pariuri recomandate, unde poţi juca pariurile din acest articol. Arădenii nu ar trebui să aibă nicio problemă când vine vorba despre acest meci, aşa că am pariat cu încredere pe 1 solist la cota 1.26.

Biletul zilei din 11 martie 2022. Cota 2.91 din trei meciuri

Continuăm cu celălalt meci din România, programat de la ora 20:30 în play-off, Universitatea Craiova – FC Argeş Piteşti. Aici, ambele echipe sunt în formă, ambele nu au mai simţit gustul înfrângerii de ceva timp, dar oltenii sunt mai experimentaţi şi ne aşteptăm să câştige duelul pentru a începe cu dreptul play-off-ul. Cota este foarte atractivă, 1.75.

Biletul zilei din 11 martie 2022. Cota 2.91 din trei meciuri

Închidem biletul cu jocul dintre Atletico Madrid şi Cadiz, din La Liga, unde avem parte de un meci între o echipă care se bate pentru titlu şi una care vrea să scape din zona roşie a retrogradării. Dacă vrei să treacă pauza meciului mai repede încearcă păcănele online pe site-urile licenţiate din România. Când s-au întâlnit în tur, Atletico s-a impus în deplasare cu 4-1.

Împreună, toate cele trei meciuri puse pe acelaşi bilet oferă o cotă totală de 2.91.

Biletul Zilei 11 martie 2022

  • UTA Arad – Academica Clinceni 1 @ 1.26
  • Universitatea Craiova – FC Argeş Piteşti 1 @ 1.75
  • Atletico Madrid – Cadiz 1 @ 1.32
  • Curs final: 2.91

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare