Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 12 aprilie 2022. Dublăm banii în sferturile Ligii!

Biletul Zilei din 12 aprilie 2022. Dublăm banii în sferturile Ligii!

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul zilei de marţi vine din sferturile Champions League, acolo unde vom paria pe cele două partide din manşa retur, mai exact Bayern – Villarreal, respectiv Real Madrid – Chelsea.

Începem cu partida dintre Bayern şi Villarreal, o dublă care a avut o primă manşă extrem de surprinzătoare, după ce formaţia spaniolă s-a impus, scor 1-0. Este cert că sezonul european al echipei antrenate de Unai Emery a depăşit orice aşteptare, iar partida cu Bayern a arătat acest lucru. Bayern, care nu a avut cele mai strălucite evoluţii în Liga Campionilor, a fost nevoită să se împace cu gândul că a fost învinsă de Villarreal în partida de acum o săptămână.

Biletul Zilei din 12 aprilie 2022. Dublăm banii în sferturile Ligii!

Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Bavarezii nu mai au aceleaşi prestaţii de invidiat de la începutul sezonului, iar Villarreal pare să fie o formaţie capabilă să fructifice orice oportunitate pe care o are. Totuşi, este de menţionat faptul că Bayern a remizat în partida tur cu RB Salzburg, scor 1-1, ca în retur să îi zdrobească pe austrieci, scor 7-1. Noi suntem de părere că Villarreal va avea o prestaţie foarte bună şi în Germania şi va marca cel puţin o dată.

Biletul Zilei din 12 aprilie 2022. Dublăm banii în sferturile Ligii!

Al doilea eveniment propus pentru biletul nostru este partida dintre Real Madrid şi Chelsea. Madrilenii s-au impus în partida tur, scor 3-1, iar Chelsea nu mai are şanse mari la calificarea în semifinalele competiţiei. Karim Benzema a strălucit în meciul de la Londra, marcând 3 goluri extrem de importante pentru „los blancos”. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la jocuri ca la aparate, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Chelsea a avut o evoluţie solidă în weekend, învingând-o pe Southampton la un scor greu de digerat, scor 0-6, iar alb-albaştrii privesc cu încredere partida de pe Bernabeu. Chelsea are un lot competitiv şi foarte valoros, care poate produce rezultate foarte bune oricând, iar acest lucru poate conta în partida cu o formaţie precum Real Madrid. Ne aşteptăm la un duel extrem de disputat, aşa că vom paria „Peste 1.5 goluri”.

Biletul Zilei 12 aprilie 2022

  • Bayern – Villarreal – Villarreal Peste 0.5 goluri @ 1.62
  • Real Madrid – Chelsea – Peste 1.5 goluri @ 1.27
  • Curs final: 2.05

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare