Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 12 decembrie 2022. Vin victoriile la Universitatea Craiova odată cu plecarea lui Mirel Rădoi?

Biletul Zilei din 12 decembrie 2022. Vin victoriile la Universitatea Craiova odată cu plecarea lui Mirel Rădoi?

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de luni vine cu meciuri din Segunda Division, duelul dintre Alaves şi Levante, echipe cu multe sezoane în La Liga, şi Superliga, o confruntare a problemelor, cea dintre CS Mioveni şi Universitatea Craiova.

Alaves şi Levante oferă ultimul meci al etapei a 20-a din La Liga 2, şi va fi o partidă între echipe ce se luptă la promovare. Celor de la Alaves pare să nu le fi priit vacanţa, deoarece au revenit cu două eşecuri în campionat, contra Granadei (3-1) şi a celor de la Tenerife (2-1). Gazdele se află după aceste rezultate pe locul 3, cu 34 de puncte şi au un golaveraj inferior faţă de cei de la Burgos, cu care se află la egalitate de puncte. Lupta pentru promovare este acerbă în a doua ligă din Spania, iar distanţa între locul 6 şi primul este de doar patru puncte, aşa că orice echipă are şanse să promoveze de pe primul loc. La fel este distanţa între Alaves şi Levante, foarte mică, de doar două puncte, aşa că un potenţial succes al oaspeţilor, în cazul în care celelalte echipe din vârful clasamentului pierd partidele lor, ar putea însemna urcarea pe primul loc.

Biletul Zilei din 12 decembrie 2022

Toate ponturile de la Cupa Mondială pot fi regăsite pe site-ul lui Andrei Dumitru. Levante vine pe terenul lui Alaves în calitate de grupare neînvinsă în ultimele 10 etape de campionat, cât şi una dintre cele mai solide formaţii pe terenurile străine, cu un singur eşec, trei victorii şi cinci egaluri, puncte forte care pot contra într-o asemenea partidă. Totuşi, vom ţine cont şi de faptul că Alaves este neînvinsă în partidele de pe teren propriu în acest sezon de Segunda, în care obţinut şase victorii şi trei egaluri, iar un pariu pe un rezultat bun din partea gazdelor, precum 1X, are cota 1.47, excelentă de jucat.

CS Mioveni – Universitatea Craiova reprezintă, aşa cum am menţionat anterior, duelul echipelor aflate în suferinţă. Mioveniul are mari probleme financiare, cât şi sportive, iar o confruntare cu o formaţie precum cea a oltenilor, care a avut o revenire din pauza competiţională extrem de slabă, cu două eşecuri, împotriva rivalei din oraş, FC U, scor 0-2, iar deplasarea din Cupa României de la FC Argeş (2-1) a fost un eşec care a culminat cu eliminarea din competiţia care era printre obiectivele echipei la începutul sezonului şi cu demisia lui Mirel Rădoi. Pentru Universitatea Craiova partida cu o grupare aflată în criză, ca cea Mioveniului, poate reprezenta restartul. De aceea vom paria pe victoria oaspeţilor, care ne va aduce cota 1.62.

Biletul Zilei 12 decembrie 2022

Deportivo Alaves – Levante – 1X @ 1.47
CS Mioveni – Universitatea Craiova – 2 @ 1.62

Curs final: 2.38

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare