Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 12 martie 2021. Două meciuri pentru profit

Biletul Zilei din 12 martie 2021. Două meciuri pentru profit

Pariuri sportive

Comentarii

Sâmbătă avem parte de o ofertă plină, aşa că am ales cele mai interesante două meciuri pentru a face profit: CFR Cluj – FC Voluntari şi Manchester United – Tottenham.

Deschidem biletul cu partida din Liga 1 dintre CFR Cluj şi FC Voluntari. Clujenii încep play-off-ul cu un meci disputat pe teren propriu, împotriva echipei care s-a calificat pe final în această fază a competiţiei. Miza acestei partide este distanţa faţă de marea rivală FCSB, care în momentul de faţă este la şapte puncte distanţă.

Biletul Zilei din 12 martie 2021. Două meciuri pentru profit

FC Voluntari are 24 de puncte, iar speranţele pentru un loc european sunt destul de mici. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Ambele meciuri din sezonul regulat au fost câştigate la limită de CFR Cluj, scor 1-0, iar acum ne aşteptăm să vedem din nou un succes al clujenilor.

Biletul Zilei din 12 martie 2021. Două meciuri pentru profit

Continuăm cu partida dintre Manchester United şi Tottenham, un duel în care este foarte greu de anticipat o câştigătoare. United este pe locul cinci în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce Tottenham este pe locul şapte, cu 45 de puncte, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate. Forma londonezilor este bună, cu trei victorii în ultimele patru meciuri. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. De partea cealaltă, gruparea din Manchester are un egal şi o înfrângere în ultimele două meciuri. Cel mai probabil vom vedea un meci deschis, aşa că pariem cu încredere pe GG, la cota 1.57.

Biletul Zilei 12 martie 2022

  • CFR Cluj – FC Voluntari 1 @ 1.45
  • Manchester United – Tottenham GG @ 1.57
  • Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare